Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

0 Shares

Hvis du ønsker å oppleve utelivet på Lanzarote vil Puerto del Carmen være et helt naturlig alternativ for deg, for her er det ingen tvil om at restaurantene og barene ligger tett i tett langs den fantastiske strandpromenaden!

Puerto del Carmen ligger ca, 20 kilometer sør for Arrecife (administrasjonsenteret på Lanzarote) på østsiden av øya, og her kan du som sagt hygge deg stort med strandliv, uteliv og mye annet!

På denne siden finner du et utvalg av billige hoteller i Puerto del Carmen, og hvis du har lyst på noen deilige uker i sol og varme er det bare å sette i gang og bestille!


** Lyst på en tur til Puerto del Carmen? Finn et hotelltilbud her! **


Lang erfaring og stor variasjon

Puerto del Carmen er det feriestedet som kanskje er mest kjent på Lanzarote og det stedet som har vært lengst etablert. Puerto del Carmen har alt fra herlige strender til casinoer og til imponerende private luksusvillaer.

Puerto del Carmen ligger ved den sydlige og sentrale delen av øya og er bare en knapp 15 minutters biltur fra Arrecife flyplass – og er derfor en veldig beleilig plass å utforske Lanzarote fra.

Som så mange andre steder på Lanzarote var Puerto del Carmen originalt en liten fiskerlandsby og den gamle havnen er fortsatt et flott sted å oppsøke, og som kan skryte av noen virkelig gode sjømatrestauranter.

Selv om turiststedet har vokst i løpet av de siste 20-30 årene, og nå strekker det seg langs hele de 6 kilometerene med gyldne sandstrender, så har byen blir forskånet mot høye bygninger som skjemmer mange andre destinasjoner på grunn av streng planlegging.

Feriestedet har i alle fall de aller fleste tingene som enhver turist måtte ha behov for, og i følge myndighetene forteller undersøkelser at så mange som 85-90% av de som besøker stedet er fornøyde.

Hva kan man gjøre i Puerto del Carmen

På grunn av det fantastiske klimaet på Lanzarote kan Puerto del Carmen tilby utendørsaktiviteter hele året rundt! Hvis sol og bading er dét du foretrekker så har vi de nevnte 6 kilometerene med gyldne strender – renvasket av vannet fra Atlanterhavet, noe som burde være nok til å friste deg. Alle strendene er Blått Flagg-strender, og det betyr at de er premierte for å være rene og ikke forurenset. Havet omkring er ansett for å være blant det roligste på samtlige av Kanariøyene og passer glimrende for svømming og vannsport.

Puerto del Carmen strand

Kilometer på kilometer med sandstrender venter i Puerto del Carmen på Lanzarote!

Det er mange sportsaktiviteter som er tilgjengelig i Puerto del Carmen, og dette gjelder både til lands og til vanns. Det finnes flere dykkerskoler og vindsurfing-sentre her og hvis du har lyst til å prøve noen av disse spennende aktivitetene ligger altså alt til rette for det.

For de mer energiske av dere så er også svømming, sykling og løping veldig populært, og det finnes flere steder langs strandpromenaden hvor man kan leie sykle. Den velkjente og internasjonale Lanzarote IronMan triathlon både begynner og slutter på Avenido de Las Playas, tilbyr ekstra spenning på stedet hver mai/juni.

Hvis du liker golf så kan du besøke den forholdsvis nye golfbanen, som ligger likte utenfor Puerto del Carmen på vei mot Tias, har vært åpen siden 2010. Mer informasjon finner du her.

I Puerto del Carmen finnes det også et rikt utvalg av shoppingmuligheter og plassen er således en lite mekka for turister som elsker dette. Du finner de vanlige turistbutikkene langs strandpromenaden, men du kan også sjekke shoppingkomplekset Biosfera. Der finner du alt hva hjertet måtte ønske og begjære!

Velkommen til Puerto del Carmen!

Kommentarfelt
0 Shares