Skjemdump fra Loro Parque / Facebook Svarte svaner i Loro Parque ønsker ny kylling velkommen

Svarte svaner i Loro Parque ønsker ny kylling velkommen

Alt er bra med det nye familiemedlemmet!

96 Shares

Lake Thai i den fantastiske dyrehagen Loro Parque på Tenerife fikk nylig en grunn til å feire: denne gangen var det familien av svarte svaner som fikk en nytt medlem!

Disse majestetiske fuglene la nylig flere egg og dette er noe som de ansatte har hatt fullt fokus på. Nå har det altså kommet en liten kylling til verden og denne har utvilsomt skapt glede i svanefamilien og teamet som passer på dem.

Les mer om Loro Parque her.

Frisk og fin!

Den nye kyllingen er frisk og fin og nyter oppmerksomheten og kjærligheten den får. Besøkende i parken kan allerede nå observere kyllingen mens den svømmer med familien sin i den vakre innsjøen Lake Thai – som forøvrig også er hjemmet til mange andre fuglearter og vegetasjon. Dette er et sted som er nærmest som et gigantisk fuglehus.

Denne svanearten, cygnus atratus, er en art som vanligvis avler i regnsesongen, og det ble tilfellet også denne gangen. Disse flotte fuglene bygger som regel et rede ved å bruke akvatisk vegetasjon, og dette redet kan måle opp til to meter i diameter og én meter i høyden.

Begge foreldrene har ansvar for å ta seg av avkommet sitt og denne perioden varer som regel i 9 måneder fra klekkingen starter. De legger mellom fire og åtte egg og inkubasjonen varer mellom 35-40 dager.

Når det gjelder utseendet til disse noble fuglene så kan man trygt si at de svarte fjærene er en skikkelig kontrast til den røde fargen på nebbene deres. Fuglene er planteetere og migrerer ikke, like andre svaner, og er karakterisert ved sin monogami etersom de har et livslangt forhold til sin makker.

Med tanke på at avl er en av de naturlige atferdene til dyr som har alle sine behov og nødvendigheter oppfylt, så kan man trygt si at ankomsten av den nye kyllingen virkelig tyder på at disse fuglene har det flott i Loro Parque. Dette er nok en indikasjon på at dedikasjonen og innsatsen som teamene av eksperter gjør for dyrene i parken virkelig er av topp klasse.

Kilde: TenerifeNews

Kommentarfelt
96 Shares
Forrige Skal utbedre to trapper i Agua la Perra i Puerto Rico
Next Tørr mars på Gran Canaria

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Stinkende passasjer førte til at Gran Canaria-fly måtte nødlande

Stinkende passasjer på fly fra Gran Canaria til Amsterdam førte til nødlanding!

Gran Canaria

Samlet 12 millioner kubikkmeter med vann

Dammene på Gran Canaria samlet opp solide 12 millioner kubikkmeter med vann som en følge av værsituasjonen som har preget Kanariøyene fra slutten av januar, hele februar og starten av

Kanariøyene

500 boliger står tomme og venter på feriegjester – 8.000 innbyggere mangler leilighet

Spansk avis retter kritikk mot myndighetene for ikke å ta grep om den vanskelige utleiesituasjonen på Kanariøyene.