Krever at Castillo-stranden på Fuerteventura fikses

Krever at Castillo-stranden på Fuerteventura fikses

Stranden full av stein - klager til miljødepartementet

57 Shares

Myndighetene på Fuerteventura og bystyret i Antigua krever en løsning på situasjonen på stranden Castillo. Årsaken er at stranden er i verre forfatning etter at miljømyndighetene utførte sine reparasjonsarbeider der etter det dårlige været som var tidligere i vinter.

Klagen ble utført på en noe spesiell, men utvilsomt effektfull, måte, og det man gjorde var altså å sende en hel eske full av steiner fra stranden Castillo direkte til det spanske departementet. Denne merksnodige forsendelsen av steiner inneholdt også grafisk dokumentasjon bestående av fotografier av stranden som tydelig viser at det kun er stein der hvor det tidligere hadde vært sand.

Både myndighetene på Fuerteventura og bystyret i Antigua krever nå at nødvendige tiltak blir iverksatt så snart som mulig, slik at man løser denne situasjonen. Kravet støttes også med klager fra brukere av stranden og det lokale forretningslivet.

Fuerteventura er viden kjent for sine fantastiske flotte strender, og det er derfor ikke så veldig rart at man klager når myndighetene har gjort en slett jobb med å rekonstruere stranden etter stormene.

Kommentarfelt
57 Shares
Forrige Ny barnedrapssak ryster Spania
Next Gjetere skal forebygge skogbrann på Gran Canaria

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Værfront treffer Kanariøyene

Værfront på tur inn over Kanariøyene. Gult varsel for vind og bølger i morgen.

Vær

Mer dårlig vær i vente

Det dårlige været som har preget Gran Canaria denne uken vil fortsette i følge statsmeteorologene. Kulden, regnet, vinden og snøen som preget deler av Gran Canaria i går var som

El Hierro

Jordskjelv på 3,5 målt utenfor El Hierro

Målte et jordskjelv på 3,5 på Richters skala utenfor El Hierro i går. Skjelvet skal ikke ha kunnet føles på kroppen inne på selve øya.