Foto: Facebook/Loro Parque Loro Parque har laget fantastisk undervannshage!

Loro Parque har laget fantastisk undervannshage!

Unik på verdensbasis

55 Shares

Den ekstremt populære, og kanskje beste, dyreparken Loro Parque har fått et aldri så lite touch av ‘Atlantis’ nå som de nettopp ha lansere en helt ny og unik undervannshage!

Hagen, som nylig ble åpnet, skal altså ligge under vann og vil være helt unik i verdenssammenheng – nærmest en ‘zen’-hage!

Spektakulær skjønnhet

Hagen, som altså ligger under vann er enestående delikat og er rett og slett spektakulært vakker. Hagen åpnet den 1. juni, så her har man virkelig muligheten til å oppleve en helt fersk verdensnyhet. Hagen er mulig å besøke AquaViva-utstillingen i parken.

Den japansk-inspirerte undervannshagen er den første i sitt slag i verden og gir de besøkende en følelse av å være på besøk i en gammel og fortapt verden – kanskje som Atlantis?

Undervannshage Loro Parque

Det er ingen tvil om at den nye undervannsparken er en virkelig skjønnhet: Foto: Facebook/Loro Parque

En talsperson for Loro Parque-selskapet kom med følgende kommentar: ‘Med en forpliktelse man aldri har sett før fortsetter vi med stor dedikasjon å tilby våre besøkende innovative opplevelser, og som er unike i verden og alltid designet med fortreffelighet som en forutsetning.’

Denne nyskapende undervannsutstillingen er altså inspirert av japansk skogs- og fjellandskap, og man har brukt unike teknikker for å få til dette vakre akvariumet. Det er unikt i verden på grunn av sin kompleksitet, innovasjon og skjønnhet, og det formidler både dypde og balanse i den reneste zen-stilen, samtidig som det engasjerer og fanger fans av flora og faune i tillegg!

Undervannshagen skiller seg ikke bare ut for sin kompleksistet, men også for artene som er brukt i skapelsen av dette samt plasseringen av plantene og deres frodighet. Sistnevnte er et nøkkelen ettersom mange av plantene må tilpasse seg vekst av blader mens de er nedsunket. Plantene fremkaller et estetisk nivå som er skyhøyt og de er trimmet på millimeteren – og kan faktisk sammenligned med vedlikeholdet av bonsaitrær.

Besøkende får derfor oppleve en vidunderlig kompleksistet av flora som er lever i all sin prakt.

Med denne innovative hagen ønsker Loro Parque, som et senter for konservering av dyreliv, å fremheve viktigheten av å opprettholde balansen i det naturlige miljøet og økosystemene som representerer naturens under.

Hvis du befinner deg på Tenerife vet du derfor nøyaktig hva du har å gjøre!

Kommentarfelt
55 Shares
Forrige Ledig stilling på Kongelig Norsk Konsulat i Las Palmas
Next Antall drukninger redusert med 46% siden i fjor

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Vær

Bedring vær i vente – endelig

Det var store variasjoner i været på Kanariøyene, og mens det var kraftig vind, regn og snø noen plasser var det andre steder betydelig roligere og til tider ganske godt

Nyheter

Kanariøyene tredje lavest på ulykkesdødsfall

Kanariøyene er blant de regionene i Spania som har lavest tall når det kommer til dødsfall som følge av ulykker.

Nyheter

Fransk paraglider alvorlig skadd på El Hierro

I går morges ble en 22 år gammel franskmann evakuert etter å ha krasjet paraaglideren sin ved Mirador de la Peña ved Valverde på kanariøya El Hierro. Måtte deretter fraktes