Undervannshage Loro Parque

Loro Parque har laget fantastisk undervannshage!

av Canariposten
0 Shares

Den ekstremt populære, og kanskje beste, dyreparken Loro Parque har fått et aldri så lite touch av ‘Atlantis’ nå som de nettopp ha lansere en helt ny og unik undervannshage!

Hagen, som nylig ble åpnet, skal altså ligge under vann og vil være helt unik i verdenssammenheng – nærmest en ‘zen’-hage!

Spektakulær skjønnhet

Hagen, som altså ligger under vann er enestående delikat og er rett og slett spektakulært vakker. Hagen åpnet den 1. juni, så her har man virkelig muligheten til å oppleve en helt fersk verdensnyhet. Hagen er mulig å besøke AquaViva-utstillingen i parken.

Den japansk-inspirerte undervannshagen er den første i sitt slag i verden og gir de besøkende en følelse av å være på besøk i en gammel og fortapt verden – kanskje som Atlantis?

Undervannshage Loro Parque

Det er ingen tvil om at den nye undervannsparken er en virkelig skjønnhet: Foto: Facebook/Loro Parque

En talsperson for Loro Parque-selskapet kom med følgende kommentar: ‘Med en forpliktelse man aldri har sett før fortsetter vi med stor dedikasjon å tilby våre besøkende innovative opplevelser, og som er unike i verden og alltid designet med fortreffelighet som en forutsetning.’

Denne nyskapende undervannsutstillingen er altså inspirert av japansk skogs- og fjellandskap, og man har brukt unike teknikker for å få til dette vakre akvariumet. Det er unikt i verden på grunn av sin kompleksitet, innovasjon og skjønnhet, og det formidler både dypde og balanse i den reneste zen-stilen, samtidig som det engasjerer og fanger fans av flora og faune i tillegg!

Undervannshagen skiller seg ikke bare ut for sin kompleksistet, men også for artene som er brukt i skapelsen av dette samt plasseringen av plantene og deres frodighet. Sistnevnte er et nøkkelen ettersom mange av plantene må tilpasse seg vekst av blader mens de er nedsunket. Plantene fremkaller et estetisk nivå som er skyhøyt og de er trimmet på millimeteren – og kan faktisk sammenligned med vedlikeholdet av bonsaitrær.

Besøkende får derfor oppleve en vidunderlig kompleksistet av flora som er lever i all sin prakt.

Med denne innovative hagen ønsker Loro Parque, som et senter for konservering av dyreliv, å fremheve viktigheten av å opprettholde balansen i det naturlige miljøet og økosystemene som representerer naturens under.

Hvis du befinner deg på Tenerife vet du derfor nøyaktig hva du har å gjøre!

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like