Oasis Park
10 Shares
Oasis Park Fuerteventura papegøye

Underholdningen står i høysetet når man er på besøk i Oasis Park Fuerteventura, og papegøyene er populære!

Adresse:
Museo del Campo Majorero, Carr. Gral. Jandía, s/n, 35627 La Lajita, Fuerteventura.

Telefon:
+ 34 928 16 11 02

Nettside:
Aquapark Costa Teguise

Åpningstider:
* Daglig: 09.00-18.00

Priser:
* Inngang dyrehagen – Voksen/barn (4-11 år): €33/€19
* Kamelsafari – Voksen/barn (4-11 år): €12/€8
* Lemur-interaksjon – Voksen/barn (4-11 år): €10/€8
* Sjøløve-interaksjon – Voksen/barn (4-11 år): €45 (minst 7 år – mellom 7 og 11 år må ha følge med voksen)

Seniorpriser 60 år+:
* Inngang dyrehagen: €28
* Kamelsafari: €12
* Lemur-interaksjon: €10
* Sjøløve-interaksjon: €45

Oasis Park Fuerteventura – en flott park på Kanariøyene!

Oppdag en ekte oase på over 800.000 kvadratmeter med mer enn 250 forskjellige dyrearter og en kaktushage med over 6000 forskjellige tropiske kaktus- og sukkulentplanter i den fantastiske og enorme botaniske hagen i Oasis Park Fuerteventura!

Romslige innhegninger huser forskjellige dyr som representerer flere kontinenter på joda, og høydepunktet er kanskje den store familien fra de afrikanske savannene med antiloper, sebraer, afrikanske elefaner, geparder, flodhester og giraffer.

Primater, lemurer og en hel haug med eksotiske fugler finnes også midt inne i den tropiske vegetasjonen, og dette er derfor en ekte afrikansk setting på Fuerteventura!

Perfekt plass for underholdning

Oasis Park er det perfekte stedet hvor du hygge deg med familien, venner, partneren din eller rett og slett alene.

Inngangsbilletten inkluderer tilgang til fire forskjellige show:

* Rovfugl-show: Gribber, ørner, ugler og raske falker, for å nevne noen arter, flyr fritt og nært publikum hvor man får demonstrert flyferdighetene til disse herlige skapningene.

* Eksotiske fugler show: Araer og kakaduer, blant andre eksotiske fugler, viser sine ferdigheter i dette underholdende showet som vil fylle hverdagen din med all verdens farger.

* Reptil-show: Bli med på et interaktivt og informativt show om den fascinerende reptil-verdenen hvor du kan oppdage nye og annerledes følelser når du er i nærkontakt med disse fantastiske artene.

* Sjøløve-show: Beundre tapperheten til disse smidige og intelligente dyrene i det mest underholdende vannshowet i parken!

Vær en stjerne i aktivitetene som tilbys!

En kamelsafari kan gi deg en tur til et utkikkspunkt over havet, mens en annen tur på kamelryggen kan ta deg gjennom dyrehagen og mot innhegningen til elefantene. Oasis Park har en meget stor flokk dromedarer og er blant den største i Europa med over 300 slike dyr. Parken har også pågående studier av den lovende næringen som kamelmelk ser ut til å inneholde.

Som en ekstra godbit har du muligheten til å delt i mange og varierte samhandlende aktiviteter, slik som å svømme med sjøløvene eller til og med å bli kjent med verdenen til lemurene fra Madagaskar. Du kan også bli med teamet i kamelreservatet og delta i de viktigste arbeidsoppgavene der.

Andre tjenster

Oasis Park Fuerteventura har tre restauranter hvor man får et rikt utvalg av retter og her er det både regionale, nasjonale og internasjonale produkter som brukes. Det finnes også spesielle menyer tilpasset mennesker med cøliaki.

Oasis Park tilbyr også gratis transport hver dag til alle turistpunktene på øya Majorero, samt scooterutleie for mennesker med redusert bevegelighet. Du finner mer informasjon på nettsidene om de mange fordelene og de siste tilbudene som parken kan tilby.

Stikk innom en av de absolutt beste familieparkene på Fuerteventura!

Kommentarfelt
10 Shares