Illustrasjon: Bystyret i San Bartolomé de Tirajana ‘Drømmen om en Sommernatt’ arrangeres for 3. gang i El Tablero

‘Drømmen om en Sommernatt’ arrangeres for 3. gang i El Tablero

Hyggelig kveld med god stemning i vente på lørdag!

19 Shares

Førstkommende lørdag, altså den 7. juli, drar bystyret i San Bartolomé de Tirajana for 3. gang i gang det hyggelige arrangementet ‘Drømmen om en Sommernatt’, eller ‘El Sueño de Una Noche de Verano’ som den heter på spansk, El Tablero.

Dette er et slags marked/messe som avholdes på kvelden hvor man kan få vite mer om Kanarisk ølbrygging, samt at det blir musikalske fremføringen av Discomobile og Los 600! Og ja; det blir selvsagt satt i stand moro for barna også!

På torget ved kirken i El Tablero

All moroa vil utspille seg på på Torget ved kirken i El Tablero, Plaza de El Tablero, og for de som ikke vet det så ligger El Tablero bare en liten taxitur unna Maspalomas og de store feriestedene sør på Gran Canaria.

Uansett: Det er tredje gangen ‘Drømmen om en Sommernatt’ arrangeres og markedet/musikkarrangmentet arrangeres altså av bystyret i San Bartolomé de Tirajana – den første gangen tilbake i 2016. Målet med arrangementet var å bygge opp under det sosio-kulturelle og øke forretningsaktiviteten for folkene i området.

Arrangementet vil foregå mellom kl. 18.00 på ettermiddagen og vare frem til 02.00 natt til søndag. Det vil være et eget lekeområde for barn, live musikk og et marked med kanarisk øl.

Lekeparken for barna vil være åpen i tre timer, fra 18.00 til 21.00. Den musikalske atmosfæren vil bestå at retromusikk med en morsom og dansbar tilnærming, og vil altså gjennomføres av Ochentour og det unge bandet Los 600 fra Gran Canaria. Alt i alt betyr det et underholdende gjensyn med musikken fra 80-, 90- og 2000-tallet!

Bandet Los 600 består av Bencomo Morales og Juan Antonio Batista (vokal), Pablo Trujillo (gitar), Mario Ferrer Mayín (trommer), Marcos Ramos (keyboard) og Rafa Esterlich (bass), og dukket opp på øyas musikalske scene i slutten av juni 2016 under en konsert i Arucas – og er hjemmehørende i Moya – en liten by nord på Gran Canaria som du forøvrig kan lese mer om her. Bandet Los 600 gjør suksess med attraktive og moderne versjoner av låter fra 70- til 90-tallet, og liker du musikk fra denne perioden ligger dette derfor an til å bli en strålende kveld!

Godt øl!

En av hovedattraksjonene ved dette kulturelle arrangementet er den kanariske øl-messen, og det er andre gangen denne er en del av arrangementet. I år blir det deltakende produsenter fra Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria, og bryggerne av ølsortene Nao, Tacota, Viva, Vagamundo, Jaira, Drago, Galotia Brewing, Alto Palato og Larrancadilla har bekreftet at de stiller.

‘Drømmen om en Sommernatt’ hadde meget bra deltakelse i fjor av både lokale og turister, og bystyret er trygge på at arrangementet vil konsolidere seg og bli et å regne med i årenes løp, både med tanke på utvidelse og forbedring av innholdet.

Drømmen om en sommernatt poster

‘Drømmen om en sommernatt’, eller El Sueño de una Noche de Verano’ går av stabelen i El Tablero på lørdag 7. juli fra kl. 18.00. Musikk, lekepark for barna og en ølmesse venter!

Kommentarfelt
19 Shares
Forrige Den vanligste feriesvindelen
Next Stort parkeringsprosjekt i Arguineguín beveger seg fremover!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Rosenborg på treningsleir i Maspalomas

Hvis du befinner deg på Gran Canaria og har lyst til å kikke litt på norsk fotball, så har du muligheten til det! Visste du at Rosenborg er på en

Gran Canaria

Massevis av døde fisker skylt i land på Playa del Inglés

Kommunen har ryddet opp og melder at det har en naturlig forklaring.

Nyheter

Fornyelse av pass på Gran Canaria

Nordmenn på Gran Canaria har muligheten til å bestille nytt / fornye pass på Gran Canaria i oktober.