Illustrasjon: Bystyret i San Bartolomé de Tirajana ‘Drømmen om en Sommernatt’ arrangeres for 3. gang i El Tablero

‘Drømmen om en Sommernatt’ arrangeres for 3. gang i El Tablero

Hyggelig kveld med god stemning i vente på lørdag!

Førstkommende lørdag, altså den 7. juli, drar bystyret i San Bartolomé de Tirajana for 3. gang i gang det hyggelige arrangementet ‘Drømmen om en Sommernatt’, eller ‘El Sueño de Una Noche de Verano’ som den heter på spansk, El Tablero.

Dette er et slags marked/messe som avholdes på kvelden hvor man kan få vite mer om Kanarisk ølbrygging, samt at det blir musikalske fremføringen av Discomobile og Los 600! Og ja; det blir selvsagt satt i stand moro for barna også!

På torget ved kirken i El Tablero

All moroa vil utspille seg på på Torget ved kirken i El Tablero, Plaza de El Tablero, og for de som ikke vet det så ligger El Tablero bare en liten taxitur unna Maspalomas og de store feriestedene sør på Gran Canaria.

Uansett: Det er tredje gangen ‘Drømmen om en Sommernatt’ arrangeres og markedet/musikkarrangmentet arrangeres altså av bystyret i San Bartolomé de Tirajana – den første gangen tilbake i 2016. Målet med arrangementet var å bygge opp under det sosio-kulturelle og øke forretningsaktiviteten for folkene i området.

Arrangementet vil foregå mellom kl. 18.00 på ettermiddagen og vare frem til 02.00 natt til søndag. Det vil være et eget lekeområde for barn, live musikk og et marked med kanarisk øl.

Lekeparken for barna vil være åpen i tre timer, fra 18.00 til 21.00. Den musikalske atmosfæren vil bestå at retromusikk med en morsom og dansbar tilnærming, og vil altså gjennomføres av Ochentour og det unge bandet Los 600 fra Gran Canaria. Alt i alt betyr det et underholdende gjensyn med musikken fra 80-, 90- og 2000-tallet!

Bandet Los 600 består av Bencomo Morales og Juan Antonio Batista (vokal), Pablo Trujillo (gitar), Mario Ferrer Mayín (trommer), Marcos Ramos (keyboard) og Rafa Esterlich (bass), og dukket opp på øyas musikalske scene i slutten av juni 2016 under en konsert i Arucas – og er hjemmehørende i Moya – en liten by nord på Gran Canaria som du forøvrig kan lese mer om her. Bandet Los 600 gjør suksess med attraktive og moderne versjoner av låter fra 70- til 90-tallet, og liker du musikk fra denne perioden ligger dette derfor an til å bli en strålende kveld!

Godt øl!

En av hovedattraksjonene ved dette kulturelle arrangementet er den kanariske øl-messen, og det er andre gangen denne er en del av arrangementet. I år blir det deltakende produsenter fra Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria, og bryggerne av ølsortene Nao, Tacota, Viva, Vagamundo, Jaira, Drago, Galotia Brewing, Alto Palato og Larrancadilla har bekreftet at de stiller.

‘Drømmen om en Sommernatt’ hadde meget bra deltakelse i fjor av både lokale og turister, og bystyret er trygge på at arrangementet vil konsolidere seg og bli et å regne med i årenes løp, både med tanke på utvidelse og forbedring av innholdet.

Drømmen om en sommernatt poster

‘Drømmen om en sommernatt’, eller El Sueño de una Noche de Verano’ går av stabelen i El Tablero på lørdag 7. juli fra kl. 18.00. Musikk, lekepark for barna og en ølmesse venter!

Kommentarfelt
Forrige Den vanligste feriesvindelen
Next Stort parkeringsprosjekt i Arguineguín beveger seg fremover!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Utleieprisene eksploderer på Kanariøyene

Det har vært en ellevill prisvekst i utleiemarkedet på Kanariøyene det siste året.

Nyheter

Jordras i sentrum av Las Palmas

I dag morges løsnet jordmassene i en skrent i Las Palmas mellom La Puntilla og El Confital – et område som også kalles Hermanos Jorge Morrero. Nødetatene ble straks sendt

Nyheter

Helgeguiden for Gran Canaria – 11.-13. mai 2018

Vi går nok en helg i møte og som vanlig får du Canaripostens helgeguide her på våre sider!