Siam Park – du har aldri opplevd lignende!

Siam Park – du har aldri opplevd lignende!

25 Shares
Siam Park Tenerife badeland

Siam Park på Tenerife er et must å besøke hvis du er på øya! Ta med deg familien og du vil merke at timene flyr avgårde!

Adresse:
Autopista del Sur, Salida 73, 38660 Adeje

Telefon:
+34 822 07 00 00

Nettside:
Siam Park

Åpningstider:
* Sommer (1. mai – 31. oktober)
– Daglig: 10-18

* Sommer (1. november – 30. april)
– Daglig: 10-17

Priser:
* Voksen: €35
* Barn (3-11 år) : €24
* Barn under 3 år: Gratis

* Voksen – billett + lunsj: €47
* Barn – billett + lunsj: €31

NB! Siam Park tilbyr gratis transport til anlegget fra Las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje.

Siam Park er et fantastisk badeland som ligger sør på Tenerife, og er utformet med et design som er inspirert av det gamle orientialske kongedømmet Thailand.

Denne vannparken er Europas aller største og har noen fantastiske vannsklier, og her er det ikke spart på noe når det kommer til det teknologiske. Turer som ‘Tower of Power’, en vannsklie som har et fall på totalt 28 meter, ‘Giant’, en bolle med sentrifugalkraft og ‘Dragon’ er noen av de adrenalinpumpende attraksjonene du kan kose deg med her. Siam Park er den største vannparken i Europa og vil få deg til å omskrive definisjonen på et badeland!

I det øyeblikket du går gjennom den fantastiske inngangsporten går du inn i en verden full av mysterier og eventyr. Parken har som sagt en fantastisk thailandsk arkitektur som gjennomsyrer hvert eneste hjørne, og det er faktisk slik at de 25 bygningene er den største samlingen av bygninger med thai-tema utenfor Thailand.

Strand Siam Park

Hvem sier at man ikke kan nyte strandlivet når man er i et badeland?

Mer om parken

Man kan rett og slett ikke reise til Tenerife uten å ha besøkt det internasjonalt anerkjente badelandet Siam Park. Dette kongedømme av vann åpnet for gjestene i 2008 og er godt etablert som en av de aller beste badelandene i verden. Vannparken er som sagt omgitt av imponerende arkitektur og kan tilby alle former for attraksjoner, fra rolige elver til vannsklier som nærmest er i fritt fall – det er et episk eventyr som venter på alle de besøkende!

Anlegget er ikke mindre enn 180.000 kvadratmeter og er en koloss av en vannpark. Den ble åpnet av prinsesse Maha Chakri Sirindhorn av Thailand og er eid av Loro Parque, og er vel kanskje den aller mest spektakulære destinasjonen man kan oppsøke på Kanariøyene.

Siam Park er også dette:
* Du finner verdens største statue av en drage i parken.
* Anlegget har den største menneskeskapte bølgen i verden.
* Det er verdens første grønne vannpark.
* Siam Park har blitt kåret til verdens beste vannpark av TripAdvisors brukere

Det frodige og rolige miljøet sammenstilt med pulsløftende attraksjoner og vannsklier er noe som blender tusenvis av besøkende hver eneste dag. Denne tropiske edelsteinen er perfekt for hele familien, og det gjelder både unge og gamle samt den jevne adrenalinjunkien!

Attraksjoner

Siam Park har alt det som du måtte kunne finne på å forvente av en vannpark – og mer til!

Slapp av og kos deg i sola på Tenerife

Sea Lion Island – Du kan vel ikke få noen varmere velkomst enn av en gjeng glade sjøløver som svømmer og leker i vannet?

Mai Thai River – Verdens lengste og lateste elv gir deg muligheten til å nyte en avslappende vannreise gjennom parken med en skikkelig jacuzzi som finale. Kroppshøyde på over 1.10 meter er påkrevd.

Siam Beach – Denne stranden kan skryte av den hviteste naturlige sanden på Kanariøyene, og denne eksklusive stranden er det perfekte stedet hvis du vil slappe av.

Floating Market – Dette er som å bli transportert til en tradisjonell landsby i Thailand, og det er her du kan kjøpe deg litt å spise/drikke og suvenirer som du kan ta med deg hjem.

Spenning og moro for hele familien

Barn Siam Park

Det er noe for barn i alle aldre i Siam Park – og også de voksne!


The Wave Palace – Siam Park har mange ting som de er kjente for, men det er ingenting de er mer stolt over enn bølgebassenget. Bølgene her blir hele 3 meter høye og besøkende i alle aldre kan hoppe rett inn og la bølgene velte over seg, eller padle til kantene mot den vakre hvite sanden. Surfing er tilgjengelig, men da må man bestille dette i forkant av besøket.

The Lost City – Her kan barna nyte hele 15 vannsklier, bruer og tårn! Dette er i tillegg det eneste bassenget som er laget for babyer på Kanariøyene.

Sawasdee – – Dette er et område hvor det venter endeløst med moro! Sawasdee tilbyr litt mindre versjoner av de voksne vannskliene til de som er litt yngre.

Jungle Snake -Denne altoppslukende opplevelsen lar deg å flyte på en tynn film av vann gjennom den tykke jungelen. Kroppshøyde på over 1.10 meter er påkrevd.

Designet for spenningssøkere og adrenalinelskere

Tower of Power Siam Park

Vannsklien Tower of Power får blodet til å bruse!


Dragon – Utvilsomt en av mest spennende turene i vannparken, og denne attraksjonen belønner sine gjester med en unik følelse av null gravitasjon mens man svinger seg nedover den 20 meter brede trakten. Kroppshøyde på over 1.25 meter er påkrevd.

Tower of Power – Med sin imponerende 28 meters høyde og hastigheter opptil 80 kilometer i timen, for ikke å snakke om at man passerer gjennom et akvarium fullt av haier på tur ned, så er det ingen tvil om at denne vannsklien ikke er for de lettskremte der ute! Kroppshøyde på over 1.40 meter og 14 års aldersgrense er påkrevd.

Singha – Dette er det nyeste tilskuddet blant Siam Parks mange unike attraksjoner. Nyt en morsom berg-og dalbane av vann med raske svinger og 14 retningsforandringer! Kroppshøyde på over 1.25 meter er påkrevd.

The Volcano – Kjør gjennom denne mørke vannsklien før du faller ned i vulkanen, hvor et laserlys vil vise den komplette følelsen av aksellerasjon mot uendeligheten! Kroppshøyde på over 1.25 meter er påkrevd.

Å komme seg til Siam Park

Siam Park ligger i Costa Adeje rett overfor overdådige hotellene og kompleksene ved den vakre stranden.

Gjester som ønsker å ta taxi eller kjøre selv fra Santa Cruz bør ta avkjøring 73 eller 74 på TF-1. Hvis man kommer fra Costa Adeje tar man avkjøring 73 på TF1. Det er rikelig med parkeringsplasser ved anlegget.

En annen og mer beleilig måte, og definitivt mer budsjettvennlig, er å ta gratisbussen som Siam Park tilbyr sine gjester. Her plukkes besøkende opp fra både nord og sør på øya og reservasjoner må gjøres 48 timer i forkant gjennom å kontakte park-administrasjonen.

+34 922 373 841 – evt. avslutt nummeret med 512, 356 eller 357

En dobbeldekker-buss er også tilgjengelig for gjester som bor i Los Cristianos, Las Americas, og Costa Adeje. For mer informasjon om dette ringer du +34 822 07 00 00 eller sende en e-post til rp@siampark.net.

Hvor kan man spise og bo

Siam Park tilbyr gjestene den beste ferien de noensinne kan ha på Tenerife, selv om det bare er for en dag.

Et bredt utvalg av snacks og måltider er tilgjengelig i parken, og besøkende kan også slappe av med en kopp kaffe eller te i Tea House. Det er også muligheter for å ta seg en drink eller to i Thai Bar eller fråtse i kylling, hamburgere eller grillmat på Beach Club and Bar.

Det er ikke overnattingsmuligheter, men de som ønsker å slappe ekstra av mens de er på anlegget kan leie seg en privat villa eller hytte. Disse hyttene og villaene må bestilles i forkant gjennom parkens offisielle nettside.

Reisetips for nybegynnere i Siam Park

Ha det dobbelt så moro i Siam Park gjennom å være forberedt når du drar dit. Bakken i parken kan bli skikkelig varm i løpet av ettermiddagen, og spesielt i sommermånedene, og det er derfor smart å ha med seg komfortable sko/sandaler/tøfler og klær.

Av sikkerhetshensyn må gjestene ta av seg løse gjenstander før de kjører i vannskliene, og dette inkluderer også briller.

Gjestene kan også nyte en dag i solen uten å måtte bekymre seg for sine verdisaker. Låsbare skap er tilgjengelig for leie for 3 euro pr. dag + 2 euro i nøkkeldepositum.

I sannhet et tropisk paradis

Alle som noen gang har vært i Siam Park sier at det er den beste vannparken i Europa – om ikke i hele verden. Det er lett å skjønne hvorfor.

Med et bredt utvalg av uforglemmelige eventyr i form av både vannsklier og attraksjoner, vil alle kunne få sitt i Siam Park. Gjester som ser etter sitt livs spenning belønnes med nervepirrende opplevelser som følelsen av fritt fall i Tower of Power og nullgravitasjons-følelsen i mektige The Dragon.

For de som er på utkikk etter ro og fred i ferien er det ingenting som er mer fristende enn en lat dag på den pudderhvite sandstranden, mens man spaserer langs den buktende og rolige elven eller tar seg en forfriskende dukkert i Wave Palace.

God tur!

Kommentarfelt
25 Shares