Aqualand Costa Adeje

Aqualand Costa Adeje

32 Shares
Aqualand Tenerife barn

Det er tilrettelagt for at absolutt alle skal kunne ha det kjempegøy i Aqualand Costa Adeje på Tenerife!

Adresse:
Avenida de Austria, 15 – 38660 Costa Adeje (Tenerife)

Telefon:
+34 34 922 71 52 66

Nettside:
Aqualand Costa Adeje

Åpningstider:
* September-Juni: 10-17
* Juli-August: 10-18

Priser:
* Voksen (11 år eller mer / høyde på 1.40m eller mer): €26
* Barn (5-10 år / høyde på 1.10-1.40m): €18
* Mini (3-4 år / høyde på 90cm-1.10m): €9.50
* Senior (+65 år): €18

* Familie (2 voksne + 2 barn): €74 – må bestilles på nett

Omtale Aqualand, Costa Adeje

Hvorfor ikke ta en pause fra stranden og stikke til Aqualand Costa Adeje hvor du kan nyte en dag med plaskende moro? Denne vannparken tilbyr attraksjoner for folk alle aldre, og det prisvinnende delfinshowet er alles favoritt og vil garantert få deg til å gispe etter pusten!

Hvis det er litt adrenalinpumpende moro du er ute etter så kan voksne og tenåringer prøve vannsklien ‘Tornado’, og denne kan nesten få hjertet til å stoppe når du suser bratt nedover etterfulgt av superraske svinger. Våghalser elsker også vannskliene Kamikaz og Twister – det er med andre ord nok av action for dem som er ute etter akkurat dét!

Delfinshow Aqualand Costa Adeje Tenerife

Det er ingen tvil om hvem som er superstjernene i Aqualand Costa Adeje!

Av andre sklier som kan anbefales Rapids hvor man får den ultimate fartsfølelsen, men det er også noen kraftige boblebad og noen blikkstille bassenger. Superslalomen er også morsom og dette er fem sklier med masse svinger og bratte bakker, og man kan også teste Crazy Race sklir ned en av Aqualands fire myke baner.

Er du ute etter en litt roligere opplevelse kan du teste ut Congo River som er en 500 meter lang tur i en kunstig elv hvor du sitter på en flåte.

Små barn vil også være overlykkelig over å kunne tilbringe tid i miniparken hvor det er baby-sklier og grunne bassenger med massevis av spennende eventyr i vente i borgen eller piratskuta. Solsenger er tilgjengelig og det er plenty av plasser hvor de voksne kan slappe av og se på at familien har en vill og våt underholdende stund! Solsenger er forøvrig inkludert i billettprisen din.

Aktørene som utvilsomt er stjernene i denne parken er delfinene i det spektakulære delfinshowet! Parken har 15 delfiner av arten tumlere, og 11 av disse ble født i parken.

Kommentarfelt
32 Shares