Bilde: RickyMartinMusic.com Ricky Martin kommer til Maspalomas!

Ricky Martin kommer til Maspalomas!

Opplev en fyrverkeri av en konsert!

311 Shares

Ricky Martin har annonsert sin retur til Spania og turneen til superstjernen starter den 14. august. Totalt er det 10 byr som får besøk av sangeren i løpet av august og tidlig september.

Den internasjonale hjerteknuseren fra Puerto Rico skal opptre kun én gang på Kanariøyene i løpet av turneeed, og da er det Gran Canaria som gjelder.

25. august – bestill nå!

Konserten han skal holde på Gran Canaria vil være den 25. august, og man skulle kanskje tro at det var Las Palmas som var det utvalgte stedet – men det er det ikke! Det er faktisk ingen ringere enn Maspalomas som vår æren av å ta i mot den gigantiske stjernen og det hele skal foregå på stadionet Fernando Municipal.

Det betyr at både lokale og turister får muligheten til å oppleve det som etter all sannsynlighet kommer til å bli en skikkelig folkefest sør på øya!

Det er lovet at denne unike hendelsen vil bli frenetisk show og en reise gjennom Ricy Martins store bibliotek av musikk som består av varierte emosjonelle og rytmiske stiler. Repertoiret spenner over musikkstiler fra dance til rock og ballader til stammerytmer.

Artisten vil også fremføre hits fra sitt siste album ‘Fiebre’ (feber) samt at man kan forvente at det hele blir komplementert av mange andre listetopper. Martin lover å levere gjengivelser av all musikken han er best kjent for og som har gjort han til den stjernen han har vært over hele verden i snaut 25 år.

Man kan derfor forvente å få høre låter som Maluma, La Mordidita, Come With Me, Disparo al Corazón, Tal Vez, Livin’ la vida loca, La Copa de la Vida, Pégate, Adiós, La bomba o Asignatura Pendiente og mange flere!

Billetter kan kjøpes fra og med den 14. juni kl. 09.00 og prisene ligger på alt fra €50 til €250.

Vi legger ut lenker til bestilling når det er mulig – billetter er ennå ikke lagt ut

Hvis du befinner deg på Gran Canaria da og har lyst til oppleve dette showet anbefaler vi at du er tidlig ute!

Kommentarfelt
311 Shares
Forrige Helgeprogrammet for Gran Canaria - 8.-10. juni
Next Frivillige plukket søppel på Verdens Miljødag

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Idrett
Nyheter

Morsomme karnevalsdager i Mogán i vente!

Karnevalet i Costa Mogán 2018 starter offisielt på tirsdag den 20. februar. Temaet i år, som bestemt av innbyggerne, er tegneserier og superhelter! Karnevalet, som primært sett avholdes i turistbyen

Nyheter

Ultraløpet Transgrancanaria med nesten 4.000 deltakere

Den 21.-25. februar arrangeres altså ultraløpet Transgrancanaria, og i år har det blitt registrert rekord i antall påmeldte deltakere! Dette lover naturligvis veldig godt og kan Det lover godt for