Skjermdump: Mail Online / privat Truet med å kutte hodet av flyvert

Truet med å kutte hodet av flyvert

Hentet av politi og kastet av flyet

88 Shares

At det dukker opp uforutsette hendelser med britiske turister som flys til og fra Kanariøyene er knapt noen nyhet, men det ble nylig kjent at en britisk passasjer hadde truet med å kappe hodet av en flyvert før en flyvning fra Gran Canaria til London!

Det var et sjokkerende øyeblikk da en rasende passasjer altså truet med å kutte av hodet til en mannlig flyvert like før flyet fra Thomas Cook skulle lette fra Gran Canaria og sette kursen mot Gatwick i London.

Passasjerer gikk fullstendig berserk og kjeftet på de ansatte på flyet og på sitt kvinnelige reisefølge, og mannen ble derfor fjernet fra flyet av politiet før take-off.

Voldelige trusler – kastet av flyet – ble filmet

En rasende passasjer ble kastet av flyet som skulle gå fra Gran Canaria til London etter å ha kjeftet og ropt til kabinpersonalet og samtidig truet med å kutte hodet av en av flyvertene. Du har selv muligheten til å se opptrinnet i videoen som er lagt ved saken.

Passasjerer slapp løs en tirade av skjellsord mot sin kvinnelige reisepartner og kabinpersonalet prøvde å roe mannen ned. Det hele fant altså sted på et Thomas Cook-fly – men det var før konkursen ble kjent.

En av de andre passasjerene filmen den opphetede konfrontasjonen fra et sete på skrå bak den utagerende mannen, og passasjerene ventet altså på en take-off og en flytur hjem til London og Gatwick flyplass.

Det er uklart hva det var som gjorde mannen så rasende, men han ropte illsint et eller annet om sin sønn og datter til sitt kvinnelige reisefølge, som forøvrig ikke vises i videoen.

Politiet ble til slutt tilkalt og fikk mannen av flyet. Han har nå blitt nektet å returnere til England med fly fra Thomas Cook.

Mannen som gjennomførte opptaket den 27. september og har forståelig nok bedt om å forbli anonym.

Han fortalte følgende til Daily Mail: Mannen ble til slutt fjernet fra flyet mens reisefølget hans forble om bord. Han var virkelig gal. Han var fra London. Jeg klarte å filme mesteparten av det ettersom jeg satt bak dem.

Gjennomgang av klippet

I starten av klippet som du ser øverst i saken hopper den illsinte passasjeren opp av setet sitt mens en rekke mennesker står i midtgangen for å håndtere det som åpenbart allerede har blitt et problem.

Passasjeren med det stygge språket roper så at han vil dra hjem, men en kvinne svarer kontant at han ikke blir med hjem med dette flyet. Reisefølget til mannen prøver å roe ham og drar ham ned ved å gripe fatt i armen hans, og sier ‘ta det med ro, du hjelper ikke til gjør du vel.’

Dette fører til at han retter sinnet sitt mot kvinnen og sier: ‘Du hjelper f*** ikke til, gjør du? Du startet alt dette, for f***!

En av flyvertene setter seg ned ved mannens sete og oppfordrer ham til å snakke med seg, men det er da mannen fyrer tilbake en truende salve hvor han truer med å ‘kutte av deg det helvetes hodet ditt.’

Flyverten sier deretter følgende: ‘Snakk pent til meg. Jeg kommer ikke på jobb for å bli tilsnakket på den måten.

Flyverten sier gjentatte ganger at at han vil snakke med mannen bak i den noe stillere delen av flyet, men passasjerer blir igjen distrahert og begynner å krangle med reisefølget sitt. Når mannen kommer med atter et utbrudd angående sønnen og datteren hans forsøker flyverten på ny å få mannen i tale og snakke fornuft med ham og sier: ‘Kom med og snakk med meg. Kom og prat med meg bak i kjøkkendelen.

Kranglingen fortsetter men flyverten bryter stadig inn og sier at han vil prate med mannen, og han spør på ny om han kommer til å prate pent til ham. Passasjeren sier nei og grunngir dette med at flyverten kommer til å kaste ham av flyet.

Passasjeren reiser seg til slutt og går mot fronten av flyet, og mens dette pågår ser det ut til å utspille noen flere opptrinn lenger frem i flyet, men dette kan vi ikke se i filmen.

Passasjerens reisefølge roper følgende til mannen: ‘Vær så snill, du hjelper ikke akkurat deg selv.’ Deretter kutter videoen.

Mannen ble til slutt ført av flyet av politiet og som sagt vil han ikke få lov til å fly med selskapet tilbake til England – selv om akkurat dét ikke er et tema akkurat nå all den tid Thomas Cook er slått konkurs.

Uttalelse fra selskapet

En talskvinne for Thomas Cook sa følgende etter hendelse: ‘Sikkerheten til våre kunder og vårt mannskap er bestandig høyest prioritert. Etter en forstyrrende atferd fra en passasjer ombord på flight MT1069 ble politiet tilkalt og fjernet denne passasjeren før flyet forlot Gran Canaria. Vi tolerer ingen former for krenkende atferd ombord på våre Thomas Cook-fly.

Kilde: Mail Online og La Provincia.

Kommentarfelt
88 Shares
Forrige Norsk par forsøkt svindlet
Next Oransje hetevarsel for Gran Canaria og Tenerife

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

San Juan feires!

San Juan-feiring (St. Hans) på lørdagen både i Playa del Inglés og Playa de Mogán! Store bål, konserer og fyrverkeri venter!

Kanariøyene

Muligheter for litt regn i deg – spesielt nord på Kanariøyene

Delvis skyet vær på Kanariøyene i dag, men best på de sørlige delene av øygruppen. De nordlige delene kan få noe regn.

Fuerteventura

Deler av Wonder Woman 2 spilles inn på Fuerteventura

Hollywood vender nok en gang tilbake til Fuerteventura!