restplass - flyreise

Hvordan kan du fly billig til canariøyene?

av Canarifugl
0 Shares

Prisene på alt øker og fly er ikke noe unntak. For oss som elsker kanariøyene så kan disse prisene faktisk påvirke hvor ofte vi kan besøke vår favorittøy. Derfor har vi snakket med de svenske ekspertene ResatilSpanien.se. De har skrevet en fantastisk guide som du finner her https://resatillspanien.se/flyg-till-kanarieoarna/ og det er på grunn av denne at vi har spurt om de beste tipsene til deg som ønsker å fly billig til canariøyene:

  1. Bruk tjenester for å sammenligne priser
  2. Reis når alle andre ikke ønsker å reise
  3. Bruk mellomlandinger for å få billigere pris
  4. Sjekk pris med forskjellige enheter
  5. Reis utenom sesong

Bruk tjenester for å sammenligne

Det finnes utrolig mange forskjellige nettsider man kan bruke for å sammenligne flyreiser. Det gjelder å finne søkemotor som finner flyreiser fra alle selskap og viser dem. Vi vet at det finnes mange som kun promoterer flyselskaper fra veldig spesifikke avtaler de har og lignende. Da kan man fort bli lurt og da betaler man for mye.

Velg å reise på ugunstige tidspunkter

Når man skal ha billig flyreiser så er man nødt til å tenke litt utenfor boksen. Det å reise billig handler ikke om å reise komfortabelt og derfor bør man prøve å gjøre det slik at man får best mulig kvalitet til billigst mulig pris. Det betyr at det å reise når ikke alle andre vil reise kan hjelpe. Det kan f.eks være å velge fly som går på tirsdag morgen istedenfor å reise på mandag morgen. Det kan være å velge nattfly istedenfor et som går på dagen.

Mellomlandinger uten tilkobling

En litt utradisjonell måte å reise på er å reise via andre flyplasser. Det er nemlig slik at det er et lavere prisnivå i mange steder av Europa. Det betyr at man kan faktisk få ganske billige flyreiser hvis man f.eks reiser via Polen eller Bulgaria hvor prisene er lavere. Utfordringen er ofte å få dette til å passe sammen og man må gjerne bruke litt mer tid på reiser. Ettersom dette er ganske lavkostland så kan man gjerne legge inn noen dager for å besøke Polen f.eks for å få litt mer ut av reisen.

Sjekk pris med forskjellige enheter

Dette sier ekspertene at er en litt ubekreftet strategi men flere hevder at det er store forskjeller på priser, basert på hvilken type enhet du bruker. Det betyr helt enkelt at prisene forandrer seg basert på hvilken type enhet du bruker når du skal bestille. Om du f.eks bruker en Iphone av nyere utgave så vil du få en høyere pris enn hvis du f.eks bruker en Android-telefon. Dette er nok ikke noe som alle flyselskaper praktiserer men absolutt et triks som du burde prøve.

Reis utenom sesong

Selv om vi vet at de aller fleste av oss liker å besøke Canariøyene når øyen blomstrer så vil man betale for dette. Om man heller velge å reise litt utenom sesong så er det garantert at du vil få billigere fly enn om du reiser i sesong. Her kan du ganske enkelt reise like før og reise hjem like etter. Da er sjanser stor for at du vil finne billige reiser til canariøyene.

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like