Langtidsleie Gran Canaria

Langtidsleie Gran Canaria

Rimelig langtidsferie på øya!

90 Shares

Høsten og vinteren i Norge kan være kald, lang og mørk, men det er naturligvis store forskjeller på hvor man bor i landet. Uansett: det norske væråret forløper seg på ingen måte som det gjør på Gran Canaria, og derfor er det veldig mange nordmenn som velger å vende nesen sørover.

Langtidsleie på Gran Canaria er derfor et meget populært valg, og spesielt blant pensjonister som ønsker få en lettere vinter.

Tilbudene har tatt seg stort opp

Tidligere så var tilbudet for de nordmenn som ønsket seg en langtidsferie på Gran Canaria ikke all verden å skryte av, og ofte måtte man ta til takke med det tilbudet charterselskapene kunne by på. Disse langtidsleiene varte som regel ikke lenger enn fire uker, og for mange var dette en altfor kort tidshorisont.

I de senere årene har imidlertid tilbudet for langtidsleie og en billig tur til Gran Canaria tatt seg voldsomt opp, og det har dukket opp en rekke selskaper rundt om i landet som kan tilby nordmenn tak over hodet så lenge som man egentlig vil – og det er faktisk ikke så veldig dyrt heller!

Formidling av leiligheter på Gran Canaria er det derfor nå mange som gjør, og det betyr at du som ønsker et langtidsopphold på den nest sørligste av Kanariøyene nå i svært stor grad kan bestemme både lengden på oppholdet og når du vil reise.

Tilbyr totalløsninger for brukerne

De mange aktørene som driver i dette markedet tilbyr totalløsninger for nordmen som ønsker å tilbringe lang tid på Gran Canaria, og dette innebærer at man får skreddersydd sitt opphold ut fra når man ønsker å reise samt ut fra hvor lenge man ønsker å være der.

Det er både leilighetsanlegg, ferieleiligheter og hoteller tilgjengelig, og disse finner man på alle stedene som finnes på øya, fra Playa del Inglés til Puerto Rico! Det beste av alt er som sagt av den totale prisen man betaler for et flere måneder langt opphold ikke er så dyr.

Reiser man fra Oslo går det stort sett avganger hver eneste dag og det betyr at man kan tilfredsstille det aller meste når det kommer til reisetidspunkt på året. Det ordnes også med transfer, altså transport til og fra flyplassen Gando i Las Palmas, samtidig som man svært mange plasser finner norsk personell på de stedene man bor.

La deg friste av den flotte videoen under!

Kommentarfelt
90 Shares
Next Nye eiere på CanariPosten.no!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Nye eiere på CanariPosten.no!

Heisann alle nye og gamle lesere av Canariposten.no – velkommen til de nye nettsidene! Du har altså kommet til de nye nettsidene til Canariposten.no og vi vil med dette informere

Gran Canaria

Vandaler med ødeleggelser i park i Maspalomas

Vandaler har ødelagt flott plakett med ord etter Jimi Hendriz i fredsparken i Maspalomas.

Nyheter

Fortsetter å kjempe mot skogbrannen på Tenerife

OPPDATERING 12.45: Myndighetene melder nå om at skogbrannen er under kontroll og at arbeide med å kjøle ned området har begynt.