Tatt på Tenerife med 59 kilo kokain

Tatt på Tenerife med 59 kilo kokain

Narkohund markerte på bil

1 Shares

La Guardia Civil anholdt en mann på Tenerife den 11. februar etter at de fant 59 kilo med kokain i mannens bil. Politiet fant frem til den ulovlige lasten ved hjelp av en narkohund.

Den 48 år gamle mannen, som forøvrig er fra Santa Cruz på Tenerife er altså anhold og mistenk for narkotikeforbrytelser, og det var da politiet kontrollerte biler som kjørte av fergen som kom fra Las Palmas at mannen ble avslørt.

Tilfeldig kontroll

Politiagentene kontrollerte både folk og biler som kom av fergen og det var da de skulle kontrollere én av bilene at de fikk en narkohund til å gjennomføre et søk. Dette resulterte i at hunden markerte og agentene valgte da å foreta en grundigere sjekk av kjøretøyet.

Dette søket førte til at agentene oppdaget en dobbelt bunn i bilen og man fant da fire svarte poster på skjulested. Disse postene skjulte forskjellige andre pakker, og da man åpnet disse gav de fra seg en sterk odør og man kunne se det hvite pulveret. Man testet pulveret på stedet og kunne slå fast at man fikk det samme resultatet som kokain.

Senere scannet man bilen grundig, og da man hadde veid substansen som lå i pakkene viste det seg altså at det var snakk om 59,403 kilo med kokain.

Mannen ble fremstilt for retten.

Kommentarfelt
1 Shares
Forrige Dårlig vær i vente på fredag på Kanariøyene?
Next Regnet når endelig sør - og det kan bli mye!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Tysk turist (68) nær drukningsdøden på Playa del Inglès

Tysk turist (68) berget opp av vannet etter drukningsulykke. Ble gjenopplivet etter hjertestans.

Nyheter

Dårlig vær i vente på fredag på Kanariøyene?

En fersk langtidsvarsling antyder at førstkommende fredag ikke blir så veldig bra, rent værmessig, for Kanariøyene. Dette melder Aemat. Været er det naturligvis vanskelig å spå riktig langt frem i

Kanariøyene

Gult bølgevarsel for Kanariøyene i dag

AEMET har kommet med gult bølgevarsel for flere av Kanariøyene i dag.