Dårlig vær i vente på fredag på Kanariøyene?

Dårlig vær i vente på fredag på Kanariøyene?

Økt regn, vind og muligheter for tordenvær

12 Shares

En fersk langtidsvarsling antyder at førstkommende fredag ikke blir så veldig bra, rent værmessig, for Kanariøyene. Dette melder Aemat.

Været er det naturligvis vanskelig å spå riktig langt frem i tid, men de første meldingene som har kommet fra Aemat for slutten av uka antyder at det skal komme en ny front som tar med seg regn og potensielt økt vind fra sørvest. Det har vært mye ustabilt vær i slutten av januar og i begynnelsen av februar, og spørsmålet er nå hva som venter i helgen som kommer.

Må bekreftes

Nye spådommer fra statsmeteorologene antyder at Kanariøyene kan bli rammet av en ny front som tar med seg regn og vind fra sørvest i forkant av den kommende helgen. Man er imidlertid klar på at varselet fortsatt må bekreftes ettersom det ennå er noen dager til det eventuelt slår til.

De kommende dagene vil skyene returnere til øygruppen, men det vil kunne bli noe lettere i nord. Det forventes også at det kan komme enkelte korte regnbyger i dag, tirsdag.

Dynamikken ser ut til å bli den samme i morgen og det vil også da kunne bli delvis skyet, men at det kan klarne opp utover dagen.

Først på torsdagen øker muligheten for regn og regnbyger og skurene vil da kunne bli kraftigere.

Fradagen ligger an til å bli en gråværsdag og det meldes om 90% sjanse for regn, og da i moderate til sterke mengder lokalt. Aemat antar også at man får sterkere vind på ettermiddagen og med muligheten for tordenvær.

Kommentarfelt
12 Shares
Forrige Parade inviterte turister til karneval
Next Tatt på Tenerife med 59 kilo kokain

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Gran Canaria kåret til beste destinasjon for ferie med baby

I går mottok Canariposten.no en pressemelding som raskt fanget oppmerksomheten til mange; Gran Canaria har blitt kåret til den beste destinasjonen for ferie med baby av nettstedet Baby.no. Denne anerkjennelsen

Nyheter

Smitten ute av kontroll på Gran Canaria

Smitten av koronaviruset er ute av kontroll på Gran Canaria. Nytt dødsfall og høy smitte de siste 24 timene.

Nyheter

Støttekonsert for skogbrann-rammede

Støttekonsert skal gi nye frukttrær etter skogbrannene på Gran Canaria!