Rystende anklager mot barnehage på Tenerife

Rystende anklager mot barnehage på Tenerife

Skal ha mishandlet og straffet barn

50 Shares

Ni familier har fordømt lederen av en barnehage i sentrum av La Laguna på Tenerife for mishandling av deres barn. Barna ønsket ikke å dra i barnehagen fordi de ble låst inne, ble slått og ble straffet ved ikke å få frokost. Den anklagede lederen er for øyeblikket på frifot.

Slag mot ansiktet, brutale straffer, etterlatt alene uten å ha fått mat… anklagene fra barnas familier som etterlot sine små barn i en barnehage i sentrum av La Laguna er skremmende. Den anklagede, altså lederen av barnepasstilbudet ble sluppet fri etter å ha forklart seg for en dommer. Kvinnen det er snakk om skal også ha dekket til nesen til barna og tvunget i dem mat selv om de ikke ville ha det. Barna skal også ha blitt låst inne i et rom hvis de oppførte seg dårlig.

I dagene i etterkant har beskyldningene om misbruk mot barne blitt enda kraftigere. Noen av de pårørende forklarer at de har sett blåmerker og hevelser på kroppene til barna, samt at barne har gitt uttrykk for at de ikke ønsket å dra i barnehagen. I tillegg til dette mener de å ha sett endringer i atferden hos barna.

Det har visstnok blitt sagt at blåmerkene skal ha blitt forårsaket av små uhell.

Lederen av barnehagen, en 28 år gammel kvinne, har blir nå etterforsket for mishandling av barn i en alder opp til 3 år.

Det har også blitt avdekket mulige administrative uregelmessigheter av myndighetene.

Kvinnen ble tatt inn til avhør den 20. juni i år etter at en anmeldelse ble levert inn av et foreldrepar den 12. juni. Kort tid etterpå kom det altså ytterligere 8 anmeldelser fra andre familier.

Kommentarfelt
50 Shares
Forrige Utbedringer ved Las Marañuelas-stranden
Next Norsk par forsøkt svindlet

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Uklarheter omkring parkering utenfor Spar i Arguineguin

Mann bøtelagt utenfor Spar-butikken Arguineguín – et område som mange bruker til korttidsparkering. Skiltingen er forvirrende.

Nyheter

Video viser tyv i aksjon på Las Canteras

Video av tyv som opererer på Las Canteras har gått viralt på nettet. Filmen viser at han stjeler fra en badegjest før han stikker avgårde med offeret løpende etter seg.

Gran Canaria

Vurderer å lage ny nasjonalpark

Styresmaktene på Gran Canaria ønsker å lage nasjonalpark på øya.