Tysk turist hentet av helikopter

Tysk turist hentet av helikopter

Fraktet til sykehus med helikopter

1 Shares

I går opplevde en tysk tur-turist å få helseproblemer mens han var ute på tur på La Palma, og dette førte til at han måtte fraktes med helikopter til sykehuset.

Det var altså i går at en tysk turist i 60-årene opplevde å få problemer med helsen mens han var på en tur i en ravine i Las Angustias i El Paso (La Palma).

Klokken 13.23 fikk nødmeldingssentralen varsel om hendelsen, og helsepersonell ble deretter sendt ut. Da nødhjelpen ankom stedet vurderte de situasjonen og etter å ha gjort dette ba de nødsentralen om å sende et helikopter slik at mannen kunne sendes på sykehus.

Den tyske turisten ble fraktet med helikopter til helikopterplattformen på Hospital General de La Palma, og deretter med ambulanse til akutten.

Brannmenn deltok i redningsaksjonen av den tyske turisten, men det er ikke opplyst hvilke helseproblemer det var som inntraff.

Kilde: 1-1-2 Gran Canaria

Kommentarfelt
1 Shares
Forrige Finn de beste hotell i Playa del Inglés!
Next Mogán skal bygge rekreasjonspark for alle i Puerto Rico

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Lanzarote

Kvinne døde etter bilkrasj

I går kunne Canariposten fortelle om en bilulykke i San Bartolomé på Lanzarote hvor det kom frem at en kvinne hadde fått alvorlige hodeskader. Nå er det bekreftet at kvinnen

Tenerife

Svensk mann (26) omkommet – tysk mann forsvunnet

Svensk mann på 26 år omkom i går i en drukningsulykke ved kysten i Adeje på Tenerife.

Nyheter

Stort parkeringsprosjekt i Arguineguín beveger seg fremover!

Bystyret i Mogán har godkjent forslaget om å tildele en kontrakt på 6,9 millioner euro – altså solide 65,3 millioner norske kroner – for å bygge et kombinert parkeringsanlegg/offentlig torg