Foto: Atlantic Mirage Atlantic Mirage på Tenerife pusset opp for 10 millioner euro

Atlantic Mirage på Tenerife pusset opp for 10 millioner euro

Fantastisk flott suite og spahotell for voksne!

98 Shares

En drøm har blitt til sannhet nå som hotellet Atlantic Mirage i Puerto de la Cruz på Tenerife endelig har avslørt resultatet av en oppussing til 10 millioner euro – altså snaut 95 millioner kroner!

Atlantic Mirage Suites & Spa hotel har altså blitt helt nytt etter en omfattende oppussing til 95 millioner kroner og tilbyr nå en hotellopplevelse av meget høy kvalitet! Man har også doblet antallet ansatte og har altså nå totalt 75 mennesker i sving hotellet.

Fra 3 til 4 stjerner

Det nyoppussede hotellet, tilhørende Marylansa Group og Ashotel, går altså fra å være et trestjerners hotell til å bli et firestjerners hotell kun for voksne.

Arbeidet med å pusse opp leilighetskomplekset Belleavista har vart i ti måneder og har involvert mer enn 200 arbeidere, i all hovedsak fra Kanariøyene.

Den offisielle åpningen av hotellet ble overvært av Kanariøyenes president Fernando Clavijo, presidenten i Cabildo de Tenerife, Carlos Alonso, borgermesteren i Puerto de la Cruz, Lope Afonso, så vel som andre offisielle personer innenfor turistsektoren samt representater for private enheter linket til sektoren.

Under åpningen av hotellet var administerende direktør i Marylanza og president i Ashotel, Jorge Marichal, tydelig fornøyd over det intense arbeidet som var blitt lagt ned.

Vi sier alltid at vi må vokse innenfra; den betyr at vi må vise bestemthet i forpliktelsen overfor vår turistdestinasjon og, spesifikt, til det å være en turistdestinasjon – hvilket er det som driver økonomien på Kanariøyene.

Marichal takket de finansielle aktørene og de andre organisasjonene som har bidratt til å gjøre denne ‘drømmen til virkelighet i dag’.

Presidenten i Cabildo de Tenerife, Carlos Alonso, sa at det var en viktig dag ettersom det ‘samarbeidet mellom privat og offentlig sektor tillater en radikal forandring for destinasjonen.’.

Han sa også at samarbeidet ble født av ønsket om å forandre Puerto de la Cruz, og da ikke bare å modernisere infrastrukturen, men også for å forbedre den som destinasjon for turismen.

Åpningen endte med at man kuttet et virtuelt bånd, med underholdning og med forfriskninger.

Store forandringer

Alle rommen og de generelle fasilitetene har blitt renoverte gjennom et nytt design av alle åpne rom, samt hevingen av bassenget på gatenivå. Man har omdannet takterassen til et avslappende område hvor man kan sole seg og slappe av, samt at man har skapt nye tjenester som for eksempel et komplett spa, et splitter nytt treningsrom, et innendørs basseng, en utmerket restaurant og en lounge bar.

Hotellet har nå 172 juniorsuiter og seks suiter på omlag 26 kvadratmeter, og alle disse har balkonger og en priviligert utsikt over sjøen fra klippene Maritánes. Beliggenheten til Atlantic Mirage, i den stille bydelen La Paz, lar sine besøkende få god utsikt over en stor del av La Orotava-dalen og turistområdet ved havnen Martiánez.

Hotellet er direkte rettet mot det tyske, britiske og nordiske markedet – så vel som det nasjonale – på halvpensjon-basis.

Kommentarfelt
98 Shares
Forrige Tror på stabilt godt påskevær
Next Kald og våt vinter gir håp om varm vår!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Gastronomisk helg i Puerto de la Cruz på Tenerife

Stikk innom GastroMusic i Puerto de la Cruz på Plaza Europa i dag og i morgen! Herlig lokal mat venter pluss masse god drikke og underholdning!

Gran Canaria

Patalavaca-stranda oppgraderes

Patalavaca-stranden blir oppgradert og får toaletter og redningspost.

Kanariøyene

Smitten ute av kontroll på Gran Canaria

Smitten av koronaviruset er ute av kontroll på Gran Canaria. Nytt dødsfall og høy smitte de siste 24 timene.