Foto: Mogán kommune Mange asfaltarbeider ferdigstilt i Arguineguín

Mange asfaltarbeider ferdigstilt i Arguineguín

Lover enda flere

26 Shares

For snaut 14. dager siden besøkte flere av ledelsen i Mogán kommune, deriblant borgermester Onalia Bueno, flere områder i Arguineguí som har fått helt nyasfalterte gater.

Leggingen av ny asfalt har foregått i gatene Tanausú, Guanarteme, Taliarte og Tamarán – samt Avenida Franciso Navarro Navarro.

Stort sett ferdig – men veldig fornøyd

Kommunen sier at asfaltarbeidet stort sett er ferdig, men det gjenstår noe småarbeid med fortauer og slik som har blitt erstattet og forbedret. Borgermesteren var i alle fall veldig fornøyd med resultatet av asfaltarbeidene, som forøvrig er en del av en helheltlig plan som også vil fortsette i nærmeste fremtid.

Kommunen var også tydelige på at man i løpet av august og september også ville komme i gang med asfaltarbeider i Puerto Rico, og da i gatene Tomás Roca Bosch, El Hierro og Granada. Man understreket samtidig at man også hadde flere prosjekter på bordet, men at disse ligger til godkjenning. Her dreier det som om andre veier i Arguineguín, og da Acorán, Dibicenas og områdene rundt. I tillegg skal også Pino Seco og enda flere områder få seg en liten ansiktsløftning.

Arbeidene som nylig ble fullført hadde en kostnad på 211.936 euro – litt i overkant av 2,1 millioner kroner – og da har 119.232 euro kommet fra de sentrale myndighetene på Gran Canaria mens resten har blitt betalt av Mogán kommune – da snaut 920.000 kroner.

Kommentarfelt
26 Shares
Forrige Nå kan du kjøpe bitcoin fra minibank
Next Kraftig økning i smittetall på Kanariøyene

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Portugisisk krigsskip funnet på strand

Terje tipset Canariposten om funn av maneten ‘portugisisk krigsskip’ i går. Funnet ble gjort på stranden ved Taurodalen. Vær observant!

Gran Canaria

80 nordmenn deltar på Transgrancanaria

Det er bare to dager til det braker løs med ultraløpet Transgrancanaria, og det betyr at utøvere fra hele verden skal måle krefter i det spektakulært løpet som arrangeres på

Nyheter

Jordras i sentrum av Las Palmas

I dag morges løsnet jordmassene i en skrent i Las Palmas mellom La Puntilla og El Confital – et område som også kalles Hermanos Jorge Morrero. Nødetatene ble straks sendt