Playa Fañabé, Adeje - Tenerife To mannlige turister druknet på Tenerife i går

To mannlige turister druknet på Tenerife i går

Separate ulykker

114 Shares

To mannlige turister, en tysk og en engelsk statsborger, druknet i går på Tenerife i to separate ulykker. Den tyske turisten druknet på stranden Fañabé i Adeje, mens den engelske turisten druknet i bassenget tilknyttet hotellet. Mennene var henholdsvis 70 og 79 år gamle.

Tysk turist omkom på stranden

Det var altså i går ettermiddag at en 70 år gammel tysk mann omkom på stranden Playa Fañabé på øya Tenerife i en drukningsulykke. Nødsentralen fikk melding om ulykken kl. 16.03 og fikk da opplyst at en person hadde blitt reddet opp av vannet og at mannen muligens hadd hjertestans.

Et ambulansehelikopter samt en ambulanse med lege og sykepleier fra helsesenteret i Los Cristianos ble sendt til stedet. Politiet rykket også ut.

Det medisinske teamet fra helsesenteret startet med livreddende førstehjelp da de kom til stedet mens de ventet på ambulansehelikopteret. Da helikopteret landet på stranden overtok personellet der forsøkene på gjenoppliving, men mannen liv sto ikke til å redde.

Engelsk turist druknet i basseng

I en annen tragisk drukningsulykke på Tenerife var det en mannlig engelsk turist på 79 år som omkom da han badet i hotellets basseng. Nødetatene fikk melding kl. 13.24 om at mannen hadde blitt reddet opp av svømmebassenget i et hotel i Adeje og at han hadde hjertestands. Hotellet ligger i London Street i Adeje.

I følge nødloggen begynte en lege, som befant seg på stedet, med gjenoppliving. Da ambulansepersonell kom til stedet overtok de gjenopplivingsarbeidet med både grunnleggende og mer avansert gjenoppliving, men uten å lykkes. Mannen ble erklært død på stedet.

Kommentarfelt
114 Shares
Forrige Norsk mann (60) omkom mens han syklet på Gran Canaria
Next Mottatt med applaus og støttende tilrop da Gabriel (8) ble begravet

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Spesialplan for investeringer i turistsektoren på Kanariøyene

Den spanske staten vil sette i gang en spesialplan for investeringer i turistsektoren på Kanariøyene, og man antyder at det skal gis midler til ansettelser, stipender og forbedring i opplæringen

Nyheter

Feire St. Patricks Day på lørdagen – på irsk vis på Old Brogue!

Det er feiring av St. Patricks Day på lørdagen, og du kan bli med på den herlige festen ved å stikke innom The Old Brogue!

Lanzarote

Tysk svømmer fortsatt savnet

Den tyske mannen som forsvant etter en svømmetur på Lanzarote er fortsatt ikke kommet til rette.