Illustrasjon: Poema del Mar Poema del Mar går godt

Poema del Mar går godt

Megaakvariet i Las Palmas brukes hyppig

504 Shares

Det nye og store akvariet i Las Palmas, Poema del Mar, som ble åpne den 8. januar i år, går godt. Allerede 3 måneder etter åpning har akvariumet opparbeidet seg en lojal base med besøkende, noe man godt kan se med tanke på de allerede 1300 solgte årskortene.

I tillegg til dette ser man også at flere selskaper benytter konferanserommene tilhørende anlegget, samt at disse også gjerne kjøper lunsjer på senteret.

Eierne av Loro Parque står bak

Det er eierne av dyrehagen Loro Parque på Tenerife som står bak dette enorme akvariet, og for de som kjenner til dette selskapet så vet de at det er den samme gjengen som eier det gigantiske badelandet på Tenerife. Som en liten digresjon kan det også nevnes at Loro Parque også skal bygge den enorme badeparken Siam Parksom er under planlegging og bygging på Gran Canaria.

For de fastboende på Kanariøyene koster et årskort på Poema del Mar 50 euro for voksne og 37 euro for barn, mens det for turister vil koste henholdsvis 70 euro og 49 euro.

I tillegg til de ‘vanlige’ gjestene så er akvariet som sagt også populært blant forretningsfolk og selskaper. Loro Parque kan fortelle at antallet forretningsfrokoster og lunsjer har vokst jevnt og trutt siden åpningen og at det samme gjelder andre forretningsaktiviteter som foregår i konferansesenteret.

Man ser at det er populært å legge til en lunsj eller et besøk i akvariet i forbindelse med møter og lignende, og det sies også at selskaper basert på de andre øyene også benytter seg av dette tilbudet.

Kunnskap og bevissthet er også viktige verdier for akvariet og derfor tilbys det også guidede turer for skolebarn og andre som måtte ha et ønske om det.

Kilde: Canarias7

Kommentarfelt
504 Shares
Forrige Vind og bølger ventet i dag
Next Ønsker 'turist-politi' på Tenerife

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Stenger skolene på Kanariøyene i dag

Etter en anbefaling fra direktoratet for sikkerhet og nødsituasjoner har utdanningsmyndighetene på Kanariøyene i følge en uttalelse besluttet å suspendere all undervisningsaktivitet på øyene Gran Canaria, Tenerife, La Palma, La

Vær

Kald og våt vinter gir håp om varm vår!

Meteorologene tror at våren blir varmere og tørrere enn normalt på Kanariøyene.

Kanariøyene

Færre drukner på Kanariøyene

Langt færre mennesker har omkommet som følge av drukning på Kanariøyene så langt i år i motsetning til samme tidspunkt i fjor.