Rancho Texas Lanzarote Park – dyrehage og vannpark!

Rancho Texas Lanzarote Park – dyrehage og vannpark!

25 Shares
Vannsklie Rancho Texas Lanzarote Park

I Rancho Texas Lanzarote Park er det noe for alle og enhver! Her får du en fornøyelsespark som er både en dyrepark og et badeland!

Adresse:
Alcalde Cabrera Torres, s/n, 35510 Puerto del Carmen, Lanzarote

Telefon:
+34 928 51 68 97

Nettside:
Rancho Texas Lanzarote Park

Åpningstider:
* Daglig: 09.30 – 17.30

Priser:
* Voksen: €30
* Barn (3-12 år) : €22

Sjøløvesshow + parkbillett
* Voksen: €80
* Barn (3-12 år) : €72

Countrykveld
* Voksen: €38
* Barn (3-12 år) : €20

Innledningsvis

Rancho Texas Lanzarote Park er en dyre- og vannpark og dette stedet er man rett og slett bare nødt til å besøke. Her kan man kommunisere med nusselige delfiner og store sjøløver, og i tillegg er det masse annet man kan gjøre i denne herlige parken. Er du på Lanzarote har du altså én ting å gjøre, nemlig å stikke innom denne parken!

Man får mange opplevelser for pengene og du har muligheten til å booke på nett hvis du har lyst på en hyggelig dag med familien.

Parken er imponerende stor og er naturligvis helt plettfri, og her ligger derfor alt til rette for at du kan møte mange eksotiske dyr, og det gjelder alt fra hvite tigre, vaskebjørner og slange til eksotiske fugler, hester, geiter, kaniner og mye mer. Dyrene holder til i omgivelser som er tilpasset deres naturlige habitet, så her er det ingen tvil om at de har det godt!

Show å Rancho Texas

På Rancho Texas kjører man populære show flere ganger om dagen og alle er inkludert i billettprisen. Parken har et delfinshow og et show med sjøløver, samt et rovfuglshow og et papegøyeshow.

Delfinshowet

Dette er en unik mulighet til å oppleve de flotte tumler-delfinene i parken. Disse kom til Lanzarote i november 2016 fra Duisburg og Nürnberg, og her får du muligheten til å samhandle med disse herlige skapningene. Stjel et kyss og dans med dem!

Dette showet er morsomt og uforglemmelig, og virkelig en opplevelse man ikke får så mange ganger her i livet.

Sjøløveshowet

Sjekk ut sjøløveshowet hvor du også her kan samhandle med dyrene – det er til og med en mulighet for at du kan få svømme med dem!

Rovfuglshowet

I dette showet blir man virkelig lamslått av fantastiske rovfugler som ørner, falker, gripper og til og med kondorer (den største fuglen), og her er det bare å holde på hatten og håret – fuglene de vil nemlig sus over hodet ditt i veldig lav høyde!

Papegøyeshowet

På papegøyeshowet er det latteren som står i høysetet, og det er ingen tvil om at de smarte papegøyene og kadaduene vil underholde deg masse med sine morsomme demonstrasjoner!

Vannpark

Rancho Texas Lanzarote Park har også en vannpark som heter Splash Zone, og her finner man både bassenger, vannsklier og andre vannaktiviteter man kan more seg med. Dette føles helt suverent etter at man har vært rundt i parken og tittet på de forskjellige showene. I denne delen av parken kan du kjøle deg ned i det enorme bassengområdet, og du finner også der en svær bøtte som fylles med vann og så helles over den som måtte befinne seg under. Veien til nedkjøling fra det varme været på Lanzarote er derfor kort!

Ikke glem å da med deg ekstra klær, badetøy, håndduker og solkrem slik at du kan nyte parken på best mulig vis. Vannparken har også to vannsklier som går ned fjellet og det er ingen tvil: denne kommer du til å prøve på nytt og på nytt!

Det er også muligheten for å padle kano eller å ta en ridetur på en ponni.

Etter en dag med mange spennende og morsomme aktiviteter på Rancho Texas kan du også slappe av og spise på en av restaurantene i området. Her er det godt utvalg i mat og deilige drikker.

Rancho Texas jobber bestandig for å utvide og forbedre seg, så du vil bestandig oppdage noe nytt når du stikker innom parken.

Nyttig informasjon:

Skap: Parken tilbyr skap hvor du kan legge igjen dine personlige eiendeler. Disse finner du i suvenirbutikken. Dette koster 2 euro samt at du på betale et depositum på 5 euro som du får igjen når nøklene leveres tilbake.

Rullestoler: Du finner rullestoler som kan brukes av de som ikke er så sterk til beins eller har andre bevegelseshemninger. Disse er gratis og kan hentes ved suvenirbutikken etter at man fyller ut et skjema.

Tapt og funnet: Hvis du har mistet noe under ditt besøk i parken kan du stikke innom hovedinngangen hvor parkansatte tar imot kontaktinformasjonen din i tilfelle noen finner det du har mistet.

Kundeservice: Parkens kundeservice finner du ved hovedinngangen i parken.

Toalett og bytterom: Det er fem toaletter tilgjengelig: ved inngangen, ved bytteområdet i Splash Zone, ved bassengbaren, ved fastfooden og i restauranten.

Førstehjelp: Det finnes to førstehjelpsskrin på området: ett er lokalisert vi Splash Zone og det andre i restauranten. I et nødstilfelle er det derfor viktig å oppsøke ett av disse stedene eller varsle en ansatt i parken.

Foto og video: Fotografering og filming er tillatt i parken med mindre noe annet indikeres i følge oppslag eller de ansatte. Hvis du ønsker å ta med deg en suvenir av utstillingen bes du benytte parkens fotoservice som finner sted ved showstedene om vises på kartet før og etter utstillingene. Disse bildene finner du i suvenirbutikken ved utgangen av parken og du kan da kjøpe bildet der for 5 euro pr. stk.

Parkering av trillevogn: Det er spesielleområder for parkering av barnevogner/trillevogner i parken. Disse finner du i fastfood-sonen og ved show-plassene.

Til slutt

Rancho Texas Lanzarote Park tilbyr deg og familien en flott mulighet til en utflukt vi rett og slett bare er nødt til å anbefale. Dette er en virkelig innertier for barna og det vil gi deg en dag med masse flotte opplevelser å tenke tilbake på.

Å være på Rancho Texas er nesten garantert å bli en av de flotteste opplevelsene du får på Lanzarote, og vil gi deg et skikkelig høydepunkt på den ferietur til Kanariøyene. Dette er noe av det beste du kan gjøre på Lanzarote – uansett hvor gammel du er!

Kommentarfelt
25 Shares