Ustabiliteten i været fortsetter

Ustabiliteten i været fortsetter

Gult varsel - nå for vind!

9 Shares

Fortsatt aktivert gult varsel for Gran Canaria og de øvrige øyene i vest og i dag er det varsel for muligheter sterk vind som gjelder.

Kanskje noe symptomatisk for været som har vært så langt i år: det vil fortsatt være ustabilt på Gran Canaria i dag.

Kan bli opptil 22 m/s

De vestlige øyene og Gran Canaria har i dag altså et aktivert gult varsel for vind, og statsmeterorologene venter at man kan få vindkast på 22 m/s.

I tillegg til dette har man gult varsel på El Hierro og La Palma for mulig høye bølger på.

Det vil være åpninger i skydekket og det er også meldt om regn på morgenen – mest sannsynlig i nord og vest. Regnbygene kan komme sammen med vind.

Temperaturene vil avta noe og vinden som som kommer fra vest vil vær tidvis sterk – spesielt i noe høyereliggende områder med vindkast opptil 22 m/s. Vinden vil løye noe utover dagen og komme fra sørvest.

På Lanzarote og Fuerteventura vil det bli delvis skyet og man kan oppleve noe regn på morgenkvisten. Dette er dog mer sannsynlig i nord og vest. Tempereraturene vil falle noe og det utelukkes ikke at man kan oppleve noen vindkast fra tid til annen.

In Lanzarote and Fuerteventura there will be cloudy intervals with opening of clearings at the end of the afternoon and early morning rains, more likely in the north and west without discarding that they are accompanied by an isolated storm. The temperatures will notice a slight descent and the wind will blow of western component being of the southwest of dawn, when gusts of strong are not discarded, and diminishing to loose in the afternoon.

Kommentarfelt
9 Shares
Forrige Regnvarsel for 11 kommuner på Gran Canaria
Next Joda - det blir mer vær og gule varsler!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

El Hierro

Mann druknet på El Hierro – 32 dødsfall så langt i år

En 62 år gammel mann omkom i en drukningsulykke på El Hierro i går. Dette var det 32. dødsfallet på Kanariøyene som følge av drukning i 2018.

Tenerife

Familie funnet død i hjemmet på Tenerife – trolig drept

Et ektepar og faren til en av dem er funnet død i en bolig på Tenerife. I tillegg er deres sønn og barnebarn skadet. Politiet mistenker drap.

Nyheter

Helgeguide – Gran Canaria – 27.-29. april

Ingen planer for helgen på Gran Canaria? Canariposten.no gir deg vår sedvanlige helgeguide, og som vanlig er det mye spennende i vente… og velsmakende!