Gran Canaria kåret til beste destinasjon for ferie med baby

Gran Canaria kåret til beste destinasjon for ferie med baby

0 Shares

I går mottok Canariposten.no en pressemelding som raskt fanget oppmerksomheten til mange; Gran Canaria har blitt kåret til den beste destinasjonen for ferie med baby av nettstedet Baby.no. Denne anerkjennelsen har vekket interesse og stolthet blant både fastboende og tidligere besøkende, da øya lenge har vært ansett som et trygt og attraktivt sted for familier.

Gran Canaria har tradisjonelt vært et populært feriemål, men denne nye utmerkelsen setter øya i et spesielt lys. Utnevnelsen er basert på flere kriterier som er essensielle for barnefamilier, spesielt de med de aller yngste.

Sikkerhet først

Sikkerhet er selvsagt øverst på listen når familier vurderer et feriemål. Gran Canaria er kjent for sin lave kriminalitetsrate og trygge omgivelser, noe som gir foreldre ro i sjelen når de utforsker øyas mangfoldige tilbud sammen med sine små.

Høy standard på helsevesenet

Tilgangen på et pålitelig helsevesen er en annen viktig faktor for familier på reise. Øyas moderne helsefasiliteter og tilgjengeligheten av kvalifisert helsepersonell sikrer at familier raskt kan få medisinsk hjelp hvis behovet skulle oppstå.

Trygg og næringsrik mat

Når det kommer til ernæring for de minste, scorer Gran Canaria høyt med sitt brede utvalg av frisk, næringsrik og trygg mat. Dette er spesielt viktig for foreldre som ønsker å sikre at deres barn får i seg det de trenger av næringsstoffer, også på ferie.

Komfort for hele familien

Komfort er essensielt for en vellykket ferie med baby, og her kommer Gran Canarias brede utvalg av barnevennlige hoteller og feriesteder inn. Mange steder er spesielt tilrettelagt for familier, med alt fra barnebasseng og lekeplasser til barnevakt-tjenester, slik at foreldre også får litt velfortjent avslapning.

Denne utmerkelsen er imidlertid ikke noe som kommer av seg selv. Øyas innsats for å forbedre tilbudet til barnefamilier de siste årene har vært betydelig. Investeringene i hoteller og aktiviteter rettet mot familier har transformert Gran Canaria til en destinasjon som aktivt velger bort det tidligere «harry-stempelet» og heller fokuserer på kvalitet og familievennlighet.

Det er også verdt å merke seg at i en tid hvor mange opplever verden som utrygg, tilbyr Gran Canaria en fredfull havn. Dette kan forklare hvorfor flere og flere familier velger Kanariøyene fremfor andre tradisjonelt populære, men nå kanskje mindre trygge, feriedestinasjoner.

Turoperatører og hoteller på Gran Canaria har ikke spart på noe for å tiltrekke seg barnefamilier. Fra temaparker med pedagogiske aktiviteter til familievennlige turer og opplevelser, sikres det at hver familie får en minneverdig og bekymringsløs ferie.

Avslutningsvis representerer denne anerkjennelsen ikke bare en milepæl for Gran Canaria som turistdestinasjon, men også en bekreftelse på øyas dedikasjon til å være en ledende familievennlig destinasjon. Med sin blanding av sikkerhet, komfort, kvalitet på helsevesenet, og trygg mat, står Gran Canaria ut som det ideelle valget for familier som søker det perfekte feriestedet for seg og sine yngste medlemmer.

 

Kommentarfelt
0 Shares
Forrige Havets gigantiske skapninger: Hvalsafari som en unik opplevelse på Kanariøyene

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Store transportproblemer for Kanariøyene i går

Den sterke vinden og det dårlige været med blant annet høye bølger som preget Kanariøyene i går påvirket sjø- og luftforbindelsen i stor grad på flere av øyene. Noen av

Kanariøyene

Sosialistpartiet vil ha turistskatt og begrensning av utleie på Kanariøyene

Det ikke-regjerende sosialistpartiet (PSC-PSOE) på Kanariøyene, som blant annet inkluderer øyene Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria, ønsker etter samtaler med Balearene (Mallorca, Ibiza etc) å innføre en såkalt økoskatt. Myndighetene

Vær

Joda – det blir mer vær og gule varsler!

Du blir kanskje lei av å høre om været når du befinner deg på et sted hvor det etter alle solemerker burde være stabilt og varm, men samtidig: situasjonen på