Slo ned servitør – alvorlig skadd

Slo ned servitør – alvorlig skadd

Svever mellom liv og død

233 Shares

En ung mann på 22 år, av kinesisk opprinnelse, svever mellom liv og død etter at han på langfredag ble brutalt overfalt. Mannen, som jobber som servitør på restauranten Wok i Telde, løp etter fire unge mennesker som stakk av fra regningen etter å ha spist. Valget viste seg å være skjebnesvangert ettersom han ble slått ned på bestialsk vis.

Mannen ble alvorlig skadet i hendelsen og skal ha fått kraniebrudd. Han ligger nå på sykehus i kunstig koma med alvorlige hodeskader.

Fortsatt alvorlig

Mannen som ble angrepet og slått ned på langfredag er altså fortsatt innlagt på sykehus og tilstanden er kritisk.

Angrepet fant sted like før kl. 18.00 på langfredag i Telde da servitøren gikk etter fire unge mennesker som forlot den kinesiske restauranten ved kjøpesenteret La Mareta uten å gjøre opp for seg. De hadde da spist og drukket mye mat og servitøren forsøkte følgelig å få dem til å betale regningen. En av fire skal da ha gitt servitøren et brutalt slag i ansiktet som sendte ham rett i bakken.

Sikkerhetskameraene i restauranten fanget opp bilder av de to unge kvinnene og de to unge mennene som var involvert i hendelsen, og disse er identifisert og arrestert av politiet.

Etter dette skal mannen som sto bak angrepet ha vært involvert i en annen hendelse med en arbeider på en nattklubb i Las Palmas, og det var dette andre tilfellet som gjorde at man klarte å identifisere ham.

To av de fire er mindreårige mens den tredje er sluppet løs.

Kommentarfelt
233 Shares
Forrige Nyhetsblikk fra Lanzarote
Next Irsk gutt (10) påkjørt og drept på Tenerife - to arrestert

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Maspalomas med planer om stor Wi-Fi satsing

Bystyret i San Bartolomé de Tirajana har som mål å gjøre alle offentlige områder og turistområder i Maspalomas om til områder som kan tilby de besøkende all den digitale komforten

Vær

Bedring vær i vente – endelig

Det var store variasjoner i været på Kanariøyene, og mens det var kraftig vind, regn og snø noen plasser var det andre steder betydelig roligere og til tider ganske godt

Kultur

Støttekonsert for skogbrann-rammede

Støttekonsert skal gi nye frukttrær etter skogbrannene på Gran Canaria!