Bestill hotell på Gran Canaria

Bestill hotell på Gran Canaria

0 Shares

Gran Canaria er et av de absolutt mest populære reisemålene for nordmenn og slik har det vært i nærmere 50 år! Med sitt behagelige klima året rundt har Gran Canaria blitt en sikker vinner blant nordmenn, og det har jo blitt slik at vi reiser ditt hele året for å nyte litt sol og varme.

Bestill hotell Gran Canaria Maspalomas

Sanddynene i Maspalomas er et yndet feriemål, og der kan du få oppleve magiske øyeblikk!

De sydligere delene av Gran Canaria er de suverent med populære og det er områdene San Bartolomé de Tirajana og Mogán som er de virkelig store turistplassene. Her er det et stort utvalg av hoteller i alle prisklasser og det betyr kort og godt at du er sikret en deilig ferie innenfor det budsjettet du måtte ha.

I kommunen San Bartolomé de Tirajana finner du feriesteder som Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras, San Agustin, Bahia Feliz og Playa del Àguila – hvor det er spesielt de tre førstnevnte som er de aller mest kjente og hvor du nærmest finner små norske samfunn.

Mogán kommune kan by på feriedestinasjoner som for eksempel Arguineguín, Puerto Rico, Patalavaca, Amadores, Taurito og Puerto de Mogán.

Husk også på at Las Palmas er en populær destinasjon blant oss nordmenn, og alle har vi vel lyst til å nyte noen late dager på den kjente stranden Las Canteras som ligger i sentrum! Denne byen, som er hovedstaden på Gran Canaria kan tilby deg alt hva du måtte ønske av kultur, byliv, natteliv, bading, soling og mer til – og utvalget av hotell er naturligvis enormt også der.

Kort fortalt: du har enormt mange hotellmuligheter på Gran Canaria, og vi skal gjøre det enkelt for deg å velge det riktige hotellet til den riktige prisen!

Vi har et samarbeid med den anerkjente booking-tjenesten Hotels.com som gjør at du finner de aller beste hotellprisene, og deretter er det bare å bestille deg noen velfortjente dager i solen!

Kommentarfelt
0 Shares