San Agustin
0 Shares

San Agustin er et populært ferie- og turiststed som ligger gunstig til på sørkysten av Gran Canara i storkommunen San Bartolomé de Tirajana. På grunn av sin plassering er dette et sted med mye godt vær og er derfor en foretrukket destinasjon blant ferierende nordmenn.

I San Bartolomé de Tirajana finner du også andre populære feriesteder sm Playa del Inglés, Maspalomas, San Fernando og Bahia Feliz, og San Agustin ligger ligger øst for Maspalomas og vest for Bahia Feliz. Disse feriestedene har i dag vokst sammen.

Hvis du er ute etter en gode hotellpriser på San Agustin har du kommet til den riktige siden. Sjekk linken under for å se etter gode tilbud!


** Få gode hotelltilbud i San Agustin via Hotels.com! **


Playa de San Agustin – familiestrand

Det er med god grunn at Maspalomas og Playa del Inglés er hjertet av turismen i Gran Canaria, og den myke sanden og den stødige brisen gjør at havet og stranden hele tiden ser ut til å være i bevegelse. Hvis du vil ha alt dette for deg selv må du vanligvis ofre båe restauranter og rullestol-vennlighet – men: sør på øya er det et par alternativer for mennesker som vet hvor de skal lete, og Playa de San Agustin har blitt tildelt ‘Blue Flag’ for kvaliteten på strendene. Derfor er dette trolig en av de mest familievennlige strendene her og deilig stille når man er utenfor den travleste sesongen.

Playa de San Agusting er en veldrevet strand som er enkel å finne. Når du reiser sør på øya er det enkelt og greit bare å følge skiltingen. Stranden er spesielt bra for eldre besøkende med redusert mobilitet, og årsaken til dette er at ruten fra parkeringen er rullestolvennlig, og du kan komme deg til stranden veldig kjapt uten at det er noen spesielle hindringer i veien som sørger for at du ikke kan nyte dagen din.

Strand San Agustin

Stranden i San Agustin er lett å komme seg til, og er et flott sted å tilbringe lae dager i solen og vannet.

Hvis det blir litt mer befolket i høysesongen kan vi anbefale å stikke til den private parkeringen til restauranten El Captián, og der kan du starte dagen på stranden med en deilig snack eller en forfriskende drink uten å måtte tenke på parkeringen. Så vel som på denne restauranten som på andre ved enden av stranden finner du Arena-stranden som er spesielt barnevennlig og i tillegg har et lekeområde. Her an du nyte en matbit på formiddagen eller en fersk iskrem.

Promenaden i San Agustin, som forbinder de to endene av stranden, er veldig lang men smal i forhold til promenadene på nabostrendene. Dette betyr at du raskt vil befinne deg på stranden som også er veldig lang og delt inn i flere forskjellige bukter. Familier vil være spesielt glad for den store livreddersentralen som er aktiv året rundt. Ingen bekymring, dog! Livvaktene må sjeldent ut ettersom vannet er nokså grunt her.

Det som den aktivitetselskende familien med litt eldre barn vil like spesielt godt er at San Agustin er bra for bodybording og surfing, og blir i tillegg ansett som suveren for kiting litt lenger ut i bukta. Man trenger kanskje ikke å si det, men badeområdene og surfeområdene er delt fra hverandre, så til og med de aller minste og de som ikke er så trygg å svømme vil kunne nyte badevannet.

Uten å nøle kan man trygt si at dette er en av de aller beste strendene på Kanariøyene når det kommer til infrastruktur.

Kommentarfelt
0 Shares