Palmitos Park – Dyrehage

Palmitos Park – Dyrehage

357 Shares
Palmitos Park dyrehage zoo

Palmitos Park er en dyrehage som gir deg full valuta for pengene, og som er en av de aller mest populære attraksjonene på Gran Canaria!

Adresse:
Barranco de los Palmitos, s/n, 35109 Maspalomas

Telefon:
+ 34 928 79 70 70

Nettside:
Palmitos Park

Åpningstider:
* Mandag – Søndag: 10-18

Priser:
* Voksen (fra 11 år): €29
* Barn (mellom 5 og 10 år): €20.50
* Mini (mellom 3 og 4 år): €8
* Familiepakke (2 voksne og 2 barn): €93
* Vennepakke (4 voksne): €110

Tilbring en uforglemmelig dag i Palmitos Park, en flott dyrehage i Maspalomas, som er ansett som en av de aller beste rekreasjonsmulighetene på Gran Canaria i følge ratingen hos TripAdvisor og antallet årlige besøkere. Her kan du slappe av i et behagelig og fredelig miljø i en ravine som er omringet av fjell og paradisisk vegetasjon!

Palmitos Park tilbyr prestisjeshow og spesielt gjelder dette showene med delfinene, de eksotiske fuglene og rovfuglene. Du kan observere en stor variasjon av dyr fra hele verden, og dette inkluderer pattedyr, reptiler og fisk.

Skal du i parken bør du ta med deg følgende:
* Solkrem.
* Komfortable klar og sko. Jakke eller genser – avhengig av sesongen.
* Opptaksmuligheter – videokamera, telefon eller vanlig kamera.
* Solhatt.

Delfinshowet
Det er virkelig morsomt å nyte synet av de fem tumler-delfinene i Palmitos Park når de fremfører ordentlig flott akrobatikk, hopper over 5 meter høyt, spiller basketball, hopper gjennom ringer, demonstrere syn og fleksibilitet, hiver instruktørene i været, hopper over hodene deres og når de fungerer som surfebrett!

Rovfugler og eksotiske fugler
Lær deg om de ulike rasene og beundre flygingen til papegøyer, kakaduer, storker, traner og spottefugler, og se når når de kommer fra store høyder og nærmest glir over hodet ditt. Sjekk også når ørnene, falkene, tårnuglene og gribbene tar til vingene, og legg merke til hvor elegant de når imponerende høyder for deretter å ta bratte stup!

Du kan også se på når papegøyene teller, sykler, skater, later som de er okser og mange andre humoristiske triks som garantert vil få deg til å trekke på smilebåndet.

Mange forskjellige dyr

Utover dette kan du oppdage og observere et utall med dyr av enhver sort og fra hvert kontinent:
* Pattedyr som gibboner og orangutanger, pungdyr eller surikater.
* Fugler som flamingoer, pelikaner, emuer og papegøyer.
* Reptiler som for eksempel komodovaraner og kaimaner
* Ferskvannsfisk og saltvannsfisk i store akvariumer

Det er også mye annet spennende å oppleve i dyrehagen Palmitos Park, og det er naturligvis et flott sted å ta ungene med til!

Kommentarfelt
357 Shares