Foto: Mogan.es Tusenvis av mennesker feiret i Mogán på lørdag

Tusenvis av mennesker feiret i Mogán på lørdag

Bål, bading og fyrverker!

229 Shares

Tusenvis av mennesker valgte på lørdag, 23. juni, å feire St. Hans, eller San Juan, på stranden i Mogán, og den tradisjonelle ananasgrillingen, bål og fyrverkeri var så definitivt til stede!

Fra kl. 09.30 om morgenen var stranden full av familier og vennegjenger som forberedte seg å feire denne flotte festen, og det var mange turister som nøt synet fra barene og restaurantene i området.

Fest til de lyse timer

Programmet, som var utarbeidet av Mogán kommune, startet med fremførelsen ‘E komo mai’. Dette er en fremførelse i rene Hawaii-stilen og ‘E komo mai’ betyr ‘velkommen – og det var akkurat det som var målet med denne fremføringen. Man ønsket med dette å ønske velkommen til alle glade og feststemte mennesker!

Samtidig ble det grillet ananas på et annet område, og totalt delte man ut nesten tusen biter av denne spesialiteten.

Man ble også servert kubanske rytmer fra ‘Habaneros’ i Playa de Mogán, og det ble arrangert en parade med batucada og sirkusnummer som inkluderte fyrverkeri, sjonglering og mye annet.

Da midnatt nærmet seg ble det store bålet tent på, og fyrverkeriet ble smelt i gang. Tradisjonen tro tok folk seg ut i havet for å ta en liten kveldsdukkert – akkurat slik som man pleier å gjøre under denne feiringen. Festen fortsatte til de lyse morgentimer og da med underholdning av Güira Latina.

Kommentarfelt
229 Shares
Forrige Fantastisk stunt utført ved Agaete!
Next Arbeidet med vannparken i Playa del Inglés får fortsette

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Sand vasket bort på deler av Las Canteras

Deler av Las Canteras fri for sand.

Vær

Muligheter for litt regn i deg – spesielt nord på Kanariøyene

Delvis skyet vær på Kanariøyene i dag, men best på de sørlige delene av øygruppen. De nordlige delene kan få noe regn.

Nyheter

Dansk statsborger (78) druknet i basseng

En 78 år gammel dansk mannlig turist døde i går ettermiddag etter å ha druknet i et basseng tilhørende et leilighetskompleks i San Bartolomé de Tirajana, sør på Gran Canaria.