Mann stjal klokke til 390.000 kr fra hus i Telde

Mann stjal klokke til 390.000 kr fra hus i Telde

...mens eieren var hjemme!

2 Shares

Politiet har arrestert en 45 år gammel mann i Telde, øst påGran Canaria, mistenkt for å ha stjålet et armbåndsur til en verdi av rundt 390.000 kroner. Mannen er en kjenning av politiet.

Mannen som er mistenkt for tyveri skal ha vært leid inn av en annen mann til et privathus ved Playa del Hombre for å gjøre forskjellige arbeider, og mens mennene skal ha tatt en kikk i ett av rommene i huset skal tyven ha sett sitt snitt til å stjele en klokke til nesten 400.000 kroner!

Gjorde arbeider ute – og forsvant

Mens huseieren var ute i hagen og gjorde forskjellig arbeid der ble han overrasket da han så at den innleide hjelpen forlot hjemmet – selv om det var mer arbeid igjen som skulle gjøres.

På bakgrunn av dette bestemte han seg for å gå inn i huset igjen og sjekke om det var noen verdisaker som var borte, og det var da han oppdaget at en av armbåndsurene hans til en verdi av 390.000 kroner var borte.

Politiet ble raskt varslet og la naturligvis to og to sammen, og regnet med at tyven hadde stjålet klokken så og si mens eieren var tilstede. Klokken ble funnet i tyvens hjem og han ble dermed anhold og mistenkt for tyveriet.

Kilde: Canarias7

Kommentarfelt
2 Shares
Forrige Nordmann omkom på golfbane Anfi Tauro
Next La Palma - mer cubansk enn noen gang!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Engelsk jente voldtatt av to på Las Americas-stranden

Ung engelsk jente ble berget av en politimann i sivil da hun ble voldtatt på stranden i Playa de Las Americas.

Vær

Oppgraderer til oransje varsel på Kanariøyene

De spanske statsmeteorologene i Aemethar for onsdag aktivert et oransje varsel for Kanariøyene. Det er ventet sterke vindkast og høye bølger flere steder. Akkurat når man ikke trodde det kunne

Kanariøyene

Ledig stilling på Kongelig Norsk Konsulat i Las Palmas

Det er 100% ledig stilling som konsulær medarbeidet ved Kongelig Norsk Konsulat i Las Palmas på Gran Canaria.