Foto: PxHere Hva har skjedd i helgen?

Hva har skjedd i helgen?

Flere ulykker på Kanariøyene

19 Shares

Også denne helgen var preget av flere forskjellige ulykker på Kanariøyene, og blant annet omkom en 75 år gammel norsk mann etter en drukningsulykke på en strand i Puerto Rico på fredag.

Nødsentralen på Kanariøyene har meldt om flere forskjellige hendelser som har ført til utrykning av mannskaper.

Nordmann (75) druknet

Fredag kl. 13.00 fikk den nødsentralen inn en melding om at man hadde berget en person ut av vannet på en strand ved feriestedet Puerto Rico. Mannen hadde på dette tidspunkt fått hjertestans og livreddere på stranden satte umiddelbart i gang med hjerte-lungeredning. Da ambulansepersonellet kom til stedet overtok de det livreddende arbeidet på den norske mannen, men de lyktes altså ikke med dette.

Berget utlending på tur på La Gomera

Nødetatene fikk lørdag inn en melding om at en utenlands kvinne (60) hadde fått problemer da hun var ute å tur ved Gaudá i Valle Gran Rey på øya La Gomera. Kvinnen hadde falt og var ikke i stand til å fortsette på turen i det nevnte området.

Kvinnen hadde fått en skade i en fot, og nødpersonellet måtte derfor stabilisere skaden og fraktes kvinnen ut av området og til den ventende ambulanse. Hun ble deretter fraktet til sykehuset Ntra. Sra. De Guadalupe.

Kvinne (48) hardt skadd i rappellerings-ulykke på Tenerife

En kvinne på 48 år ble innlagt på sykehus lørdag etter å ha falt mellom 3 og 5 meter i en rappelleringsulykke i ravinen Badajoz de Tenerife.

Den 48 år gamle kvinnen ble alvorlig skadet i ulykken, og et redningshelikopter ble sendt til stedet. Det viste seg imidlertid å være umulig for helikopteret å lande på stedet og man måtte derfor iverksette en redningsaksjon fra bakken.

Et stort redningsteam ble satt inn og klare å berge kvinnen ut av området rundt midnatt på lørdagen og hun ble deretter fraktet til universitetssykehuset Ntra. Sra. De Candelaria på Tenerife med alvorlige skader.

Helikopter berget mann fra ravine på Gran Canaria

Nødsentralen fikk like før kl. 17 på lørdag også inn en melding et mann på 30 år hadde fått skader i en fot da han var på tur i ravinen Caidero de Barranco Hondo.

Mannen skal ha falt fra seks meters høyde da han gikk langs en sti ved den nevnte ravinen, og pådratt seg skader som gjorde at han ikke kom seg videre. Han ble hentet ut av et helikopter og deretter flytt til en ventende ambulanse. Deretter kjørte man mannen til Universitetssykehuset på Gran Canaria.

Kommentarfelt
19 Shares
Forrige Kriminaliteten øker på Kanariøyene
Next Toppene på Gran Canaria er farget grønn!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

De første løperne i Transgrancanaria kommer i mål!

Som vi skrev tidligere i uken: i helgen arrangeres Transgrancanaria på Canariøyene og ett av hovedløpene er allerede godt i gang. Det er ekstremløpet Trans360 vi snakker om her og

Tenerife

– Pappa slo mamma, kan dere ta meg til Tyskland?

En 5 år gammel tysk gutt flyktet fra døden på Tenerife og ble funnet av noen lokale. Da hadde allerede moren og broren blitt drept av faren.

Nyheter

Enda verre værvarsel for Kanariøyene i morgen!

Kanariøyene har nå i unormalt lang tid vært rammet av dårlig vær med betydelige mengder regn, sterk vind og attpåtil snø på fjellene. Selv om dårlig vær forekommer fra tid