Bilde: Aemet Litt regn på Kanarøyene i helgen

Litt regn på Kanarøyene i helgen

Delvis skyet i sør, noe regn i nord.

14 Shares

En ‘amputert’ værfront vil etterlate seg litt regn og skyer på Kanariøyene denne helgen. Nedbøren vil komme sigende på ettermiddagen i dag.

En ny værfront fra Atlanterhavet vil passere Kanariøyene denne helgen og det betyr at det vil komme noe regn og skyer flere steder på øygruppen. Når det er sagt så vil Kanariøyene bli spart for de mest intense delene av fronten og en hale fra værfronten vil etterlate seg litt regn på fredags ettermiddag og lørdag morgen, i følge Aemet.

Fra og med i dag tidlig vil det være delvis overskyet og dette er trenden for alle øyene. Utover dagen vil det ble mer skyer som strekker seg fra vest til øst og det er muligheter for litt regn i de nordlige områdene. Det vil bare bli små endringer i temperaturene.

I morgen, lørdag, det generelt sett bli skyet, og da mest i nord hvor det også vil regne litt. Minimumstemperaturen vil holde seg omtrent til og maksimumstemperaturen vil kunne synke litt.

Det er den samme trenden som gjelder for søndag.

The same trend will follow on Sunday .

Kommentarfelt
14 Shares
Forrige Dette kan du gjøre i helgen på Gran Canaria - 6.-8. april
Next Tre nordmenn har druknet på Kanariøyene siden 2015

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Norsk kvinne med stygge bruddskader

Et norsk ektepar fikk en fryktelig opplevelse i Arguineguin på lørdag da de skulle krysse veien ved et fotgjengerovergang. Paret ble truffet av en taxi som kom i stor fart

Aktiviteter

Feire St. Patricks Day på lørdagen – på irsk vis på Old Brogue!

Det er feiring av St. Patricks Day på lørdagen, og du kan bli med på den herlige festen ved å stikke innom The Old Brogue!

Nyheter

Tyske turister forsøkt robbet mens de sov

Mann tok seg inn i leilighet hvor det bodde tre tyske turister som lå og sov. De oppdaget ugjerningen og fikk stoppet mannen.