Foto: Google Street View Barranco de Mogán pusses opp!

Barranco de Mogán pusses opp!

Den populære kanalen blir oppgradert!

148 Shares

De lokale myndighetene i Mogán har i dag bestemt seg for å tildele rehabiliteringsarbeidene av kanelen tilknyttet Barranco de Mogán til Transportes Pamoaldo SL. Det vil gjøres oppussingsarbeider for rundt regnet 1,5 millioner kroner og det innebærer at veggene i kanalen ned mot stranden får seg en kraftig ansiktsløfting!

Den populære kanalen står altså overfor en skikkelig oppgradering, og det skal sies at det virkelig er behov for det!

Stort arbeid skal gjøres

Mer spesifikt så vil arbeidene forgå langs et område på til sammen 1600 kvadratmeter som er i dårlig stand, og her vil det gjennomføres mekanisk rensing av betongveggene. Man skal også legge motstandsdyktig materiale på disse veggene som tåler sjøvann og visstnok kle det hele inn med keramiske plater.

Elveleiet vil også bli rengjort og man skal i tillegg sørge for at dybden blir minst 40 centimeter. Et gulv vil bli bygd ved basen av ravinen, og man skal lyse det hele opp med LED-lys som skal drives av solceller som skal lyse i 12 timer. Man trenger derfor ikke å installere verken ledninger eller kabler, og det kommer nok til å bli et flott syn i de mørke kveldene.

Lederen av det som kan omtales som offentlige arbeider i kommunen, Ernesto Hernández, har sagt at de vil fortsette å oppgradere infrastrukturen innenfor turismen slik at Mogán blir en destinasjon som får den kvaliteten den fortjener. Han sier også at dette arbeidet vil bli komplimentert av andre arbeider i områder, og deriblant utbyttingen av bruene i Playa de Mogán som pr. nå er veldig utslitte.

Oppgraderingen av Barranco de Mogán er forventet å ta ca. to måneder, og finansieres av turisstyret og byrådet i Mogán.

Det pusses opp, kan vi trygt si!

Kommentarfelt
148 Shares
Forrige Asfaltarbeid i Amadores tildelt
Next Støttekonsert for skogbrann-rammede

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Fuerteventura

Dansk kvinne omkom i motorsykkel-ulykke på Fuerteventura

Nødtjenesten 1-1-2 meldte i går at en 63 år gammel dansk kvinne omkom i en trafikkulykke på Fuerteventura. En 60 år gammel dansk mann skal ha pådratt seg alvorlige skader

Nyheter

Oljesøl i Fuerteventura renses opp med mikroorganismer

Mikroorganismer skal rydde opp i oljesølet i havnen i Gran Tarajal på Fuerteventura etter at flere fartøyer sank der i de siste stormene.

Gran Canaria

Eldre kvinne innlagt på sykehus etter drukningsulykke i Puerto Rico

En 83 år gammel kvinne kom i en drukningsulykke i Puerto Rico i går. Tilstanden til kvinnen er alvorlig.