Feire St. Patricks Day på lørdagen – på irsk vis på Old Brogue!

Feire St. Patricks Day på lørdagen – på irsk vis på Old Brogue!

Opplev irene på sitt aller beste!

35 Shares

Det finnes en rekke måter å feire irenes St. Patricks Day på Gran Canaria, men ingen av dem tilbyr vel en mer autentisk atmosfære enn en full dag med underholdning som er planlagt på The Old Brogue på Playa del Cura!

Det ligger an til å bli en samling av mennesker og underholdning spekket mer moro, og her blir det live musikk og irsk kokekunst på sitt aller beste. Denne underholdende gavepakken vil inneholde noen av øyas beste musikere, hvilket inkluderer A Touch of Dutch med crooneren Erik, den svingende Donnie Cameron og den verdensberømte Elsa McTaggart og partneren Gary med the Mercenary Fiddler, samt at det hele toppes med den ekstraordinære lyden av Pepe & Zárate Blues!

Hvis du virkelig er ute etter å oppleve den irske stemningen man får når man blander musikk og god drikke så er The Old Brogue stedet å være på lørdag – det vil nesten helt garantert bli uforglemmelig. Latter og lystig dansing med flere spesielle overraskelser venter og det hele loses trygt i havn av Lillian med det gyldne håre som er som en dronning fra den grønne smaragdøya, Irland!

Her får du en smakebit av en annen fremføring som Elsa Jean McTaggart har hatt på Casa de Cultura på Gran Canaria! Det blir nok litt av en fest!

Kommentarfelt
35 Shares
Forrige Mer enn 570 deltar i løp i Arguineguín
Next Kanariøyene tredje lavest på ulykkesdødsfall

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Aktiviteter

De beste reisetipsene

Når man skal ut å reise så kan det være godt å ha med seg noen gode reisetips. Selv om man har vært ute og reist før, så er det

Nyheter

Norsk kvinne med stygge bruddskader

Et norsk ektepar fikk en fryktelig opplevelse i Arguineguin på lørdag da de skulle krysse veien ved et fotgjengerovergang. Paret ble truffet av en taxi som kom i stor fart

Gran Canaria

Kritisk for norsk 72-åring etter drukningsulykke i Puerto Rico

En norsk 72-åring ble gjenopplivet på stranden i Puerto Rico etter en drukningsulukke.