Kastet av fly

Syv briter kastet av fly som skulle til Gran Canaria

av Canariposten
0 Shares

Syv briter ble kastet av et EasyJet fly som skulle fra Manchester til Tenerife torsdag 3. oktober, og årsaken var et uoverensstemmelser mellom flere passasjerer som skal ha ført til at en kvinne ble spyttet på.

Lamslåtte vitner forteller at to reisefølger med menn havnet i bråk på flyturen som inntraff for en snau uke siden. Hendelsen føyer seg inn i den lange rekken hvor engelske turister havner i bråk og blir kastet av flyet.

Måtte nødlande i Faro, Portugal

Piloten på EasyJet flyet måtte nødlande med flyet i Faro i Portugal og politiet kastet dermed hele syv britiske turister av flyet.

Urolighetene rapporteres å ha brutt ut rundt to timer etter avgang fra Manchester og vitner sier at en gruppe på fire personer som satt bak i flyet begynte å slå etter hverandre. En flyvertinne brøt opp basketaket og fikk plassert en av mennene fremme i flyet i et forsøk på å roe ned den opphetede stemningen.

Bare minutter senere gikk denne mannen tilbake til vennene sine bak i flyet og slagsmålet brøt ut igjen. Passasjerer forsøkte å bryte opp i basketaket og ropte at det var barn ombord.

I videoen kan man også høre at en av passasjerene sier ‘Han spyttet f*** meg på en kvinne… skitne svin!’

Kapteinen tok deretter flyet vekk fra sin opprinnelige kurs og foretok en nødlanding i Faro i Portugal.

Slag utdelt

Et vitne sier til The Sun krangelen involverte et utdrikningslag på 10 menn og en annen gruppe bestående av fire menn. Vitnet sa til avisen at de ikke kunne tro det som skjedde, og at alle de andre som var ombord på flyet bare ville reise på ferie.

Det samme vitnet forteller at det hele begynte da gruppen bestående av fire menn bakerst i flyet begynte å slåss, og at slag ble utdelt før flyvertinnen splittet dem opp. Deretter begynte de på nytt igjen og at passasjerene faktisk grep inn for å roe ned situasjonen. En kvinne kom visstnok i veien, men en av mennene skal ha spyttet henne i ansiktet.

Etter dette bestemte kapteinen seg for å vende flyet mot Portugal, og ting eskalerte etter dette ettersom utdrikningslaget ble forbannet over situasjonen. Utdrikninglaget begynte deretter å bråke med kabinpersonalet og gruppen med de fire mennene, og klaget over at de burde sette kursen mot Tenerife slik at de fikk nyte helgeturen sin.

En av mennene havnet i trøbbel da han begynte å naske til seg drinker foran i flyet og vitnet beskriver situasjonen som sinnssyk. Da flyet landet fikk politiet dem av flyet. Det skal visstnok ha vært en imponerende jobb ettersom en av mennene som måtte bæres av flyet var nærmere 2 meter høy.

To timer etter at flyet landet i Faro fullførte flyet turen til Tenerife.

Uttalelse fra EasyJet

En talsperson for EasyJet bekreftet hendelsen med følgende uttalelse: ‘Vi kan bekrefte at flight EZY1903 fra Manchester til Tenerife den 3. oktober måtte vike av kursen og gå ned i Faro som et resultat av at noen passasjerer ombord opptrådte forstyrrende og dermed ble møtt av politiet ved landing. Passasjerene ble fjernet av politiet og fortsatte til Tenerife. EasyJets kabinpersonale er trent opp til å vurdere og evaluere alle situasjoner som måtte oppstå og handle raskt og korrekt for å forsikre om at sikkerheten til flyet og de øvrige passasjerene ikke er i fare på noe tidspunkt.’

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like