Foto: Mogan.es Skal skryte av Mogán i Berlin

Skal skryte av Mogán i Berlin

Mye på plakaten for kommunen

30 Shares

Bystyret i Mogán skal promotere seg selv på den internasjonale turistmessen i Berlin som starter i dag, og man har spesielt fokus på den nyoppussede promenaden fra Marañuelas til Anfi.

Fra 7. til 11. mars er det altså en stor internasjonal turistmesse i Berlin, og representanter fra Mogán skal altså fremsnakke sitt eget prosjekt som har vært et av hovedarbeidene rundt infrastrukturen for turismen. Det er altså snakk om den renoverte promenaden fra stranda Marañuelas til Anfi del Mar.

Fullstendig forandret

La Lajilla stranden og området ved Costa Alegre har blitt fullstendig forandret ved ferdigstillelsen av den første fasen av Marañuelas-Anfi promenaden. På denne måten ønsker byen å fremsnakke sin egen forpliktelse til renoveringen av denne infrastrukteren som en turistattraksjon, og dette skal man blant annet gjøre på en stand hvor man viser bilder fra før prosessen ble satt i gang og bilder som viser hvordan det ser ut i dag.

På den andre siden skal man også vise frem NFC-teknologien (Near Field Communication for å fremme kommunen. Det betyr at man skal ved Mogáns stand i Berlin vil finne nøkkelkjeder, som når de plasseres nær mobilen, automatisk vil åpne en nettside for turister i kommunen.

Med NFC-teknologien på plass vil man kunne tilby større og bedre interaksjon med de som besøker standen, i og med at de vil bli i stand til å alt innholdet som er lagt ut på turist-nettsiden på fire forskjellige språk.

Det vil også deles ut brosjyrer på fire forskjellige språk, hvor norsk naturligvis er ett av dem. Informasjon om gatemarkeder, kart, penner og mer til skal deles ut. Kommunen vil også vise en serie av promo-videoer på nettbrett under messen.

Mer enn 300 triatleter skal til Mogán

En av nøkkelhendelsene i kommunens sportskalender er den tredje utgaven av triatlonkonkurransen Gloria Challenge Mogán Gran Canaria, og denne går av stabelen 21. april 2018. Organiseringen av denne utgaven gjøres av bystyret og Challenge Family, i samarbeid med styresmaktene på Gran Canaria. Konkurransen ses på som en premiumutgave blant triatlon-eliten, noe som antallet påmeldte vitner om – hvorav 40% er utlendinger.

Bystyret vil også promotere en av sine andre fantastiske konkurranser, og dette er Gloria Mogán Open Water Swim Cruise som avholdes 8. desember 2018. Det betyr kort og godt at kommunen vil være en av de europeiske destinasjonene hvor man midt i vintersesongen kan ferie en reise i åpent vann i uslåelige værforhold!

Kommentarfelt
30 Shares
Forrige Spesialplan for investeringer i turistsektoren på Kanariøyene
Next Norwegian-fly fra Gran Canaria til Madrid fikk problemer

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Mann stoppet i bil – 2,64 i promille

Canarias7 kan i dag melde om at en politimann i La Guardia Civil, som ikke var på vakt, forrige tirsdag stoppet en sjåfør som oppførte seg mistenkelig ved kjøring på

Gran Canaria

Mogán kommune har brukt 1,7 millioner på restaurering av lekeplasser

Mogán kommune har rustet opp 14 lekeplasser fordelt over hele kommunen, og har brukt 1,7 millioner kroner på arbeidet.

Nyheter

Eldre kvinne innlagt på sykehus etter drukningsulykke i Puerto Rico

En 83 år gammel kvinne kom i en drukningsulykke i Puerto Rico i går. Tilstanden til kvinnen er alvorlig.