Vindfullt på Gran Canaria Skyer, regn og sterk vind preger Kanariøyene

Skyer, regn og sterk vind preger Kanariøyene

Vind, vind og atter vind!

2 Shares

Det vil fortsatt være skyet vær på Kanariøyene på mandag, og de vil nok etterlate seg en god del regn – spesielt på nordsiden av øyene. Det vil bli noe opphold utover dagen også, men vinden vil holde seg sterk – i følge statsmeteorologene.

Det vil ikke bli noen merkbar endring i temperaturene heller, og det vil ligge rundt 19 grader i Santa Cruz på Tenerife og rundt 18 grader i Las Palmas på Gran Canaria. Man regner med en minimumstemperatur på 15 grader, og vinden er ventet fra nordøst eller nord, og vil være moderat til sterk med vindkast som lokalt kan være opp mot 17-20 m/s.

Morgendagens vær på Kanariøyene

Lanzarote og Fuerteventura: Skyet, men noen åpninger på morgenen og utover dagen. Noe sporadisk regn og spredte byger tidlig på dagen og ettermiddagen. Usikkert resten av perioden. Små temperaturforandringer og vind fra nordvest med kast som kan komme opp mot 17-20 m/s. Minimumstemperatur på 12 grader og maksimal temperatur på 18 grader.

Gran Canaria: I nord, skyer tidlig på dagen men kan sprekke opp utover dagen. Noe regn, hovedsaklig på morgenen og ettermiddagen. I sør, mindre skyer tidlig på dagen og muligheter for regn. Små temperaturforandringer og nordlig vindt, mest intenst i øst, vest og på toppene hvor vindkastene kan komme opp i 17-20 m/s. På kysten i sør vil det være svakere vind og da bris.

Temperaturene vil ligge på 15-18 grader.

Tenerife:
Delvis skyet. I nord vil det kunne bli litt regn om morgenen som vil avta etter hvert. Det kan ikke utelukkes snø over 2000 meter. I sør kan det bli noe regn som vil avta utover dagen. Få temperaturforandringer, men litt kaldere i fjellene. Vind fra nordøst/nordvest i nord og vil også treffe øst og vestkysten utover dagen. Vindkastene kan komme opp i 17-20 m/s. I kysten i sør vil det bli bris.

Santa Cruz kan forvente temperaturer fra 15-19 grader.

La Gomera: I nord vil det bli skyet med litt regn. I sør vil det bli delvis skyet og lav sannsynlighet for spredte byger. Temperaturene vil ikke endre seg merkbart. Vind fra nord som vil merkes best i øst, vest og på toppene hvor kastene kan komme opp i 17-20 m/s. Bris på kystene i sør. Temperaturene i San Sebastian de la Gomera vil bli fra 15-19 grader.

Kommentarfelt
2 Shares
Forrige Lanzarote mer og mer avhengig av britisk turisme
Next Stian Angermund-Vik utklasset motstanderne i maraton på El Hierro!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

17. mai program – Gran Canaria 2018

Her finner du programmet for 17. mai 2018 på Gran Canaria!

Hotell

Riu Palmerias i Playa del Inglés gjenåpnet

Riu Palmeras i Playa del Inglés gjenåpnet etter å ha blitt oppusset – ser strøkent ut!

Nyheter

Seks butikker raidet av politiet i San Agustín

Enormt beslag av falske produkter i San Agustín – politiet beslagla verdier for over 3,6 millioner norske kroner.