0 Shares

Mange nordmenn sitter nå å håper på at vaksinene skal gjøre det mulig å reise ned til ferieboligene som veldig mange har savnet stort. Det er stor usikkerhet til når det vil være mulig og ikke minst forsvarlig å reise tilbake til Kanariøyene. I mellomtiden så kan man bruke tiden godt på ting man kanskje ikke har har hatt tid til tidligere. Derfor har vi satt sammen en liten liste over ting du kan gjøre i påvente av at verden åpner opp igjen.

Les deg opp på historie

Veldig mange kjenner ikke til den spennende historien til disse øyene. Selv de som har hatt feriebolig på Kanariøyene i flere år kjenner ikke til historien. Heldigvis så ligger det masse tilgjengelig informasjon om historien på internett. Dette kan gi deg mye informasjon som du kan bruke for å finne nye severdigheter og ikke minst gi deg en bredere forståelse av den fantastiske kulturen som man finner på øyene.

Planlegg interiør

Interiør er gjerne noe man ikke bryr seg så veldig mye om når man er i varme strøk. Derfor er det perfekt å finne frem boligmagasiner som Boligmag.no for å finne inspirasjon til oppgraderinger og endringer som man kan gjøre når man kommer tilbake til leiligheten eller boligen som man disponerer.

Finn attraksjoner

Dette er en veldig morsom aktivitet som vi selv har brukt mye tid på. Det finnes så mange forskjellige attraksjoner som man kanskje ikke er klar over at eksisterer. Eksempler kan være attraksjoner som har en historisk betydning eller f.eks en god restaurant som du kanskje ikke har hørt om før. Her kan du gjerne bruke Google, TripAdvisor og andre tjenester for å finne ut av tips som andre har skrevet om før.

Vi anbefaler at man skriver ned alle funnene slik at man kan ha et system på funnene man gjør som man senere kan oppleve. Du kan gjerne rangere disse og lage det omtrent som en slags «bucketlist».

Støtt samfunnet rundt

Selv om vi i Norge har fått kjenne på pandemien så har nok økonomien på Kanariøyene blitt hardere rammet. Turismen har omtrent forsvunnet, de som vanligvis reiser ned i vintermånedene har ikke fått mulighet til det. Det betyr at det finnes utrolig mange som er negativt økonomisk berørt. Hvis du har litt ekstra så kan det kanskje være en fin gest å gi litt ekstra støtte til f.eks:

  • Den lokale butikken
  • Din favoritt restaurant
  • Gartneren
  • Vaktmesteren

Det trenger ikke å være mye og veldig mange vil nok avstå fra å ta i mot men bare det å tilby kan være viktig. Det er så utrolig viktig at de er der når vi en gang i fremtiden får lov til å reise bort. Dersom man selv ikke har noe til overs så er det selvfølgelig forståelig og ikke noe man skal tenke på.

Nå må vi bare krysse fingrene og håpe at verden går tilbake til normalen. Når det åpner opp for reiser igjen så blir det bra for oss som elsker Kanariøyene og samtidig så blir det bra for samfunnet som så sårt er avhengig av turismen!

 

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like