Spanske flyplasser må selge vann for 1 euro

Spanske flyplasser må selge vann for 1 euro

Har fått klager fra turister og passasjerer

222 Shares

Spanske flyplasser er blitt beordred til å selge små vannflasker for 1 euro. Årsaken er utallige klager fra feriegjester som mener vannet på flyplassene har vært for dyrt.

Det er altså klagestorm fra turistene som har ført til at man nå er nødt til å skru ned prisen på vannet som selges på flyplassene, og det jobbes nå med å få orden på dette.

Turister har klaget

Turistene har altså langet ut mot flyplassmyndighetene på grunn av det de mener er ublue priser på vann, og grunnlegger det blant annet med at man til stadighet anbefales å ha drukket godt med vann før man reiser med fly for å unngå helseproblemer.

Tidligere har vann på spanske flyplasser kostet så mye som 3.50 euro, men nå sier altså AENA alle butikker på flyplassene må selge små 33 ml flasker med vann til 1 euro. Halvlitersflaske vil koste mere.

For øyeblikket har 10 butikker på 7 forskjellige flyplasser, deriblant Tenerife Sur, etterkommet kravet.

Prisene på forskjellige produkter på AENAS nettverk av spanske flyplasser, og da spesielt vann, har ført til klager fra passasjerer og det har derfor tvunget seg frem en reduksjon i prisen. Alle klagene har ført til at flyplassene har fått beskjed om å gjøre vann tilgjengelig for passasjerene samt at man skal begrense maksprisen på flaskevann – både de som selges fra restauranter og på flyplasser, samt salgsautomater.

Kommentarfelt
222 Shares
Forrige Ønsker 'turist-politi' på Tenerife
Next Skogbrann på Tenerife

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Tysk turist (54) trolig druknet på Lanzarote

En tysk mann (54) la ut på svømmetur på onsdagen men kom aldri hjem igjen. Letemannskaper har funnet eiendelene hans men har ikke lyktes med å finne mannen.

El Gomero

Tysk turist på Kanariøyene med Coronaviruset er i fin form

Den tyske turisten som fikk påvist coronasmitte på La Gomera på Kanariøyene er i fin form.

Nyheter

Portugisisk krigsskip funnet på strand

Terje tipset Canariposten om funn av maneten ‘portugisisk krigsskip’ i går. Funnet ble gjort på stranden ved Taurodalen. Vær observant!