Foto: Hotels.com Il Pappagallo åpner for sommeren på Tenerife

Il Pappagallo åpner for sommeren på Tenerife

Topprestaurant på topphotell!

43 Shares

Har du lyst til å oppleve en skikkelig flott restaurant med en fantastisk utsikt? Il Pappagallo er restauranten på det luksuriøse hotellet Hotel Botanico, og der har man en helt spesiell og spektakulær terrasse tilhørende restauranten.

Den 1. juni åpnet man altså dørene ut til terrassen og med det har man markert starten på sommersesongen.

Sjekk ut Hotel Botanico her – det er definitivt verdt det!

En av de beste italienske

Får nå av og utover får man servert de aller beste pastarettene som tenkes kan, og all maten lages på den klassiske måten kombinert med innovative ideer som er en fryd for ganen.

Du får muligheten til å velge mellom de aller beste tradisjonelle italienske rettene samtidig som du kan nyte en alldeles fantastisk solnedgang på terrassen. Det betyr kort og godt at sansene dine får en helt unik erfaring, og man får også se på mens rettene lages. Og ja: du får naturligvis vin i toppklassen!

Il Pappagallo er ansett å være en av de beste italienske restaurantene på Tenerife, og Hotel Botanico ligger like i nærheten av Loro Parque – den fantastiske dyrehagen på Tenerife. Man er opptatt av å vedlikeholde tradisjonen med å lage de klassiske italienske rettene mens gjestene kan se på, samtidig som stedet reflekterer Middelhavet sjel takket være den fantastiske utsikten over Puerto de la Cruz og havet.

Denne unike opplevelsen for både øyer og smaksløker toppes med et suverent vinkart som inkluderer en stor utvalg av de beste italienske vinene.

Deilig pastaretter serveres med saftig tilbehør, og man nyter også godt av utmerket service og en atmosfære som formidler friskheten av Middelhavet.

Et lite tips til slutt: hvis dere vil ha en liten appetittvekker anbefales det å prøve et ekte italiensk glass med grappa!

Kommentarfelt
43 Shares
Forrige Vurderer å lage ny nasjonalpark
Next Hotellansatte fra Riu-kjeden i ryddeaksjon

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Las Palmas

Sand vasket bort på deler av Las Canteras

Deler av Las Canteras fri for sand.

El Hierro

El Hierro inspirerer med verdensrekord på veien mot å bli helt ‘grønn’!

Mandag 19. mars kom det ut en nyhetsmelding om at Kanariøya El Hierro i 18 dager i strekk var selvforsynt med gullende ren fornybar hydroelektrisk kraft, og at de derfor

Gran Canaria

Tony Gallardo Park gjenåpnet

Tony Gallardo Park gjenåpnet i Maspalomas i dag