Arbeidet med vannparken i Playa del Inglés får fortsette

Arbeidet med vannparken i Playa del Inglés får fortsette

Siam Park Gran Canaria blir en realitet

238 Shares

Som mange har fått med seg jobber Loro Parque med å bygge en enorm vannpark ved Playa del Inglés, men å få alle godkjenninger på plass har vært en lang prosess.

Det regionale rettsapparatet har nå godkjent autorisasjonene som er gitt for å konstruere Siam Park Gran Canaria ved El Veril – mellom motorveien GC1 og Playa del Inglés.

Siam Park tegning

Siam Park vannpark på Gran Canaria: Den planlagte vannparken vil dekke et område på 740.000 kvadratmeter, og vil bli et eventyr for badeglade gjester!

Blir den største vannparken i Europa
Retten (TSJC) annonserte at de har avslått en klage fra aktivistgruppen Turcon-Ecologistas som gikk ut på at de ønsket å annullere godkjenningen gitt av kommunen til det initielle arbeidet til 2 millioner euro – utført av Loro Parque.

Arbeidet som har blitt gjort nå er at man har gravd i den eksisterende kløften i områet i de siste 6 månedene og dette arbeidet er snart fullført. Dette arbeidet var nødvendig for å avlede regnvannet som strømmer ned der, og det betyr at man samtidig har klartgjort for arbeidet med det som skal bli den største vannparken / badelandet i Europa. Selve parken har en kostnadsramme på 70 millioner euro – altså rundt regnet 660 millioner norske kroner.

Man gjør også arbeider i forbindelse med avkjøringen fra GC1 til Playa del Ingles, samt at man arbeider på GC500 og avkjøring til den nye vannparken.

Alt som nå gjenstår er en endelig godkjenning av prosjekter fra bystyret, men det virker nå helt klart at dette prosjektet kommer til å bevege seg videre fremover og at det nå vil bli realisert.

En ting er i alle fall sikkert: dette blir en helt utrolig badeland, og det kan alle som har vært i Siam Park på Tenerife bekrefte.

Gjengen som skal bygge dette, Loro Parque, vet hvordan man bygger fornøyelsesparker, og i tillegg til Siam Park står de også bak dyrehagen Loro Parque på Tenerife, samt det store akvariet Poema del Mar i Las Palmas!

Kommentarfelt
238 Shares
Forrige Tusenvis av mennesker feiret i Mogán på lørdag
Next 40% færre druknede på Kanariøyene!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Mogán kommune med spørreskjema til turister angående økoturisme

Mogán frir til turistene i et prosjekt som omhandler økoturisme. Delta og svar på det korte spørreskjemaet her – din mening er viktig!

Fuerteventura

Oljesøl i Fuerteventura renses opp med mikroorganismer

Mikroorganismer skal rydde opp i oljesølet i havnen i Gran Tarajal på Fuerteventura etter at flere fartøyer sank der i de siste stormene.

Nyheter

Nytt fiberoptisk nett i Mogán

Enda større deler av Mogán skal få fiberoptisk internett med meget god kapasitet.