Foto: Mogan.es Tusen mennesker feiret skytshelgenen til Mogán

Tusen mennesker feiret skytshelgenen til Mogán

Siste dag i går for årets feiring

176 Shares

I går møtte rundt tusen mennesker opp for å vise sin hengivenhet og for for å feire skytshelgenen til Mogán kommune – San Antonio – på feiringen av hans dag.

Feiringen begynte med en messe og fortsatte med en prosesjon med en statue av helgenen, etterfulgt av ‘Canto de los Pajaritos’, samt velsignesen av brødet og liljene i torgene Sarmiento og Coto i det historiske kvartalet.

Politikere var med

Feiringen ble ledet av presten i menighetheten San Rafael de Vecindario Juan Antonio López Gonzáles, og flere politikere fra Gran Canaria var tilstede sammen med borgermesteren av Mogán, Onalia Bueno.

I tillegg til dette var representanter for La Guardia Civil og det lokale politiet til stede.

Borgermestere Onalia Bueno verdsatte den positive utviklingen av feiringen som har foregått over 13 veldig intense dager, og i løpet av disse dagene har det vært aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. Dette har vært ett av aspektene man har prøvd å forbedre år etter år, og borgermesteren mener at de i årets utgave endelig oppnådde målet sitt.

Bueno fortalte også at hun ba om god helse og arbeid for alle i Mogán og at kommunen skulle få regn – noe som det alltid bes om av San Antonio og Virgen del Carmen.

I går var altså siste dagen man feiret San Antonio del Chico i Mogán dette året, og det siste som skjedde i går kveld kl. 21.00 i parken Nicolás Quesada var en galla for de eldre, med premieutdelinger og artistiske fremføringen av Tahona Social Club.

The day of this Wednesday, June 13 will end the Patron Saint Festivities of San Antonio El Chico in Mogán this year. The last act will be held tonight, starting at 9:00 p.m., in the Nicolás Quesada park, and will be the Senior’s Gala, with the presentation of prizes for the confectionery contest and the artistic performances of the Tahona Social Club

Kommentarfelt
176 Shares
Forrige Prisstigning på 1,7% på Kanariøyene det siste året
Next San Juan feires!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Foreslår søppelplukking på Gran Canaria i Facebook-innlegg

I et innlegg på en Facebook-gruppe foreslår et medlem at man tar med seg søppel som ligger og slenger når man er ute på tur. Canariposten synes forslaget er godt!

Nyheter

Gult varsel for bølger også i dag

Det gule bølgevarselet på Kanariøyene opprettholdes også i dag.

Nyheter

Utbedringer ved Las Marañuelas-stranden

Bystyret i Mogan har godkjent en prosjekt som skal utbedre deler av den maritime fronten ved Las Marañuelas-stranden i Arguineguín. Arbeidet vil bestå av å fjerne grusen/steinen som har falt