Vind og bølger ventet i dag

Vind og bølger ventet i dag

Vindkast opptll 20 m/s

10 Shares

Mandagen blir Kanariøyene atter en gang preget av nokså sterk vind. Overalt vil det stort sett blåse friskt, med unntak av de to hovedstedene, og da snakker vi om vindkast på rundt 20 m/s.

Dette innebærer at værvarslingen har kommet med et gult varsel for både vind og bølger i dag, og man skal derfor vise varsomhet når man beveger seg langs sjøen.

Vinden har allerede gjort sitt inntog på øyene lengst i vest og i løpet av dagen i dag vil også Fuerteventura, Lanzarote og den sørlige delen av Gran Canaria få smake på vindkastene.

Dette vil uten tvil også påvirke havet og Aemet har som sagt kommet med gult varsel også for bølger, og disse vil gjøre seg gjeldene på de fleste øyene i dag. Situasjonen blir sannsynligvis verst på La Gomera.

Igjen så understreker vi at det er om å gjøre å være forsiktig når man beveger seg langs sjøen.

Kommentarfelt
10 Shares
Forrige Tre nordmenn har druknet på Kanariøyene siden 2015
Next Poema del Mar går godt

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Fuerteventura

Krever at Castillo-stranden på Fuerteventura fikses

Misfornøyd med rekonstruksjonen av strand i Antigua – sendte inn klage i form av eske med stein og fotografier til myndighetene.

Nyheter

80 nordmenn deltar på Transgrancanaria

Det er bare to dager til det braker løs med ultraløpet Transgrancanaria, og det betyr at utøvere fra hele verden skal måle krefter i det spektakulært løpet som arrangeres på

Nyheter

Kanariøyene tredje lavest på ulykkesdødsfall

Kanariøyene er blant de regionene i Spania som har lavest tall når det kommer til dødsfall som følge av ulykker.