Kvinne døde etter bilkrasj

Kvinne døde etter bilkrasj

Lokal kvinne døde etter omfattende hodeskader

1 Shares

I går kunne Canariposten fortelle om en bilulykke i San Bartolomé på Lanzarote hvor det kom frem at en kvinne hadde fått alvorlige hodeskader. Nå er det bekreftet at kvinnen på 42 år har omkommet av skadene.

Kvinnen, som hører til i området, døde på sykehoset Doctor José Molina Orosa på grunn av de omfattende og alvorlige hodeskadene som følge av en kollisjon bare timer tidligere. Bilen skal ha krasjet med en annen bil ført av en turist i kryss ved Güime.

42 år gammel fysioterapeut

04.45 i går kunne legene på sykehuset erklære at Esther G. på 42 år var død. Kvinnen bodde i San Bartolomé og var fysioterapeut i området. Skadene hun hadde fått i hodet etter kollisjonen var for alvorlige til at legene kunne gjøre noe.

Politiet sier at de første indikasjonene tyder på at den omkomne har oversett et stopp-skilt i krysset. En turist som kom kjørende langs veien på tidspunktet klarte ikke å unngå kollisjon med bilen til den omkomne, og skal ha truffet døren.

Brannmannskaper måtte klippe den omkomne kvinnen løs fra bilen ettersom hun ble sittende fastklemt.

Det var to personer i den andre bilen, en 24-åring og en 30-åring, fikk mindre skader som ikke var alvorlige i følge sykehuset. Også disse to ble fraktet til sykehuset hvor de måtte ta alkotest og narkotikatest, men prøvene var negative. Det ble også tatt prøver av den omkomne.

Rapporter om hendelsen ble sendt inn til myndighetene, og veibien karakteriseres som skummel.

Med dødsfallet til den 42 år gamle kvinnen er antallet drepte på veiene i Lanzarote nå opp i tre totalt.

Kommentarfelt
1 Shares
Forrige Oransje varsel: Gran Canaria forbereder seg på onsdagens uvær!
Next Enda verre værvarsel for Kanariøyene i morgen!

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Kanariøyene

Ny smitterekord på Kanariøyene

Kanariøyene har de siste 24 timene registrert et nytt dødsfall som følge av Covid-19 og den omkomne var hjemmehørende i Las Palmas på Gran Canaria. Øygruppen registrerte også 367 nye

Nyheter

Vandaler med ødeleggelser i park i Maspalomas

Vandaler har ødelagt flott plakett med ord etter Jimi Hendriz i fredsparken i Maspalomas.

Fuerteventura

Dansk kvinne omkom i motorsykkel-ulykke på Fuerteventura

Nødtjenesten 1-1-2 meldte i går at en 63 år gammel dansk kvinne omkom i en trafikkulykke på Fuerteventura. En 60 år gammel dansk mann skal ha pådratt seg alvorlige skader