Gran Canaria Excursions Tejeda vil ikke feire Mandelfestivalen i år

Tejeda vil ikke feire Mandelfestivalen i år

Dårlig vær har satt en stopper for den populære feiringen

3 Shares

Bystyret i Tejeda har kommet til en endelig beslutning om at Mandelfestivalen ikke vil bli arrangert i år på grunn av den dårlige værmeldingen i helgen, og avgjørelsen ble tatt etter at feiringen allerede har blitt utsatt to ganger.

Den dårlige værmeldingen for helgen har altså ført til at det har blitt besluttet at det ikke vil bli noen feiring av mandelblomstringen i år, og været fortsetter derfor å sette en stopper for arrangementer på Kanariøyene så langt i år.

Ble bestemt i går

Den endelige beslutningen ble kommunisert ut i går morges, tirsdag, etter to etterfølgende utsettelser av feiringen. Bystyret har valgte å utsette den berømte feiringen på Gran Canaria den 31. januar da øya ble utsatt for kald vær, snø, regn og vind. Deretter ble det besluttet å utsette feiringen til 9.-11. februar, men det fortsatt dårlige været førte til at man på ny bestemte seg for en utsettelse den 5. februar. I dette tilfellet bestemte man seg ikke for noen ny dato.

Til slutt har man altså rett og slett besluttet at det ikke blir noen feiring i år og i pressemeldingen kom det frem at regnet som har kommet og som er ventet har gjort det upraktisk å bruke parkeringsområdene som tusenvis av besøkende biler anvender seg av hvert år.

Kommentarfelt
3 Shares
Forrige Skal berge sanddynene i Maspalomas
Next Dansk kvinne omkom i motorsykkel-ulykke på Fuerteventura

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Nordmenn drar til Spania for å lære seg massasje

Massasje blir stadig mer populært i Norge og det gjør at flere velger å utdanne seg til sertifiserte massører. Dette er gjerne unge norske voksne som gjerne har en utdanning

Nyheter

Dansk kvinnelig turist (72) frastjålet veske i Maspalomas

En dansk kvinnelig turist på 72 år fikk vesken sin frastjålet av to menn – lynrask handling fra en lokal mann hjalp politiet til å få stoppet tyvene.

Gran Canaria

Skalling og slag ved markedet i Vegueta

Yngre mann skallet ned en eldre mann og knakk nesen hans – dette førte til at han ble angrepet av flere og fikk et slag i ansiktet av en eldre mann. Se video her!