Aemet Gult bølgevarsel for Kanariøyene i dag

Gult bølgevarsel for Kanariøyene i dag

Gjelder ikke for Gran Canaria og Fuerteventura

17 Shares

På flere av Kanariøyene er det i dag kommet gult varsel for bølger, og det betyr kort og godt at man skal utvise forsiktighet når man bader.

Det gule varselet gjelder for deler av øyene El Hierro, La Palma, Tenerife og Lanzarote. Gran Canaria ser ut til å slippe unna denne gangen.

Tenerife
Når det gjelder Tenerife forventer man at de største bølgene vil starte å komme inn fra klokken 14.00 i dag og det er områdene i nord som gjelder. Det vil roe seg ned igjen først kl. 23 i kveld. Varselet er gitt med 40-70% sikkerhet og det forventes en bølgehøyde på 4-5 meter.

Lanzarote
For nordmenn som befinner seg på Lanzarote er det her hele øyen som har fått et gult varsel for bølger. Også her vil bølgene starte å vokse seg større fra rundt kl. 14.00 i dag og varselet gjelder frem til midnatt. Man forventer en bølgehøyde på 4-5 meter, og varselet er gitt med 40-70% sikkerhet.

La Palma og El Hierro
På La Palma er hele øya fått et gult varsel, men det er spesielt for vest at varselet gjelder i følge AEMAT. Man forventer 4-5 meter høye bølger og varselet gjelder fra kl. 12.00 på formiddagen til kl. 21.00 i kveld. Varselet er 40-70% sikkert.

Når det gjelder El Hierro er både sikkerheten på varselet og forventet bølgehøyde det samme som de andre øyene. Varselet gjelder for hele øya fra 15.00 til 21.00

Kommentarfelt
17 Shares
Forrige San Bartolomé de Tirajana setter innbyggertallet til 54.616
Next Nektet å betale restaurantregning på 4.000 euro i Maspalomas

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Tusen mennesker feiret skytshelgenen til Mogán

Mogáns skytshelgen ble feiret av rundt 1000 mennesker i går.

Gran Canaria

Mogán skal installere smarte trafikklys

Smarte trafikklys skal på plass i Arguineguín, samt at man skal oppgradere et parkområde i Puerto Rico.

Nyheter

Få gratis overnattinger gjennom Hotels.com

Bonusprogrammet til Hotels.com gir deg gratis overnattinger etter hvert som de samler opp netter!