Foto/illustrasjon: Mogán kommune Utbedringer ved  Las Marañuelas-stranden

Utbedringer ved Las Marañuelas-stranden

Bruker litt over 1 million kroner

215 Shares

Bystyret i Mogan har godkjent en prosjekt som skal utbedre deler av den maritime fronten ved Las Marañuelas-stranden i Arguineguín. Arbeidet vil bestå av å fjerne grusen/steinen som har falt ned som følge av erosjon i veggene ved promenanden, samt en del andre ting.

Las Marañuelas-stranden skal altså få seg en aldri så liten ansiktsløftning, og det er flere ting det skal tas fatt i. Man skal som sagt fikse murene etter at disse har blitt skadet av erosjon, og man skal også ordne opp i blomsterområdet på høyre side av stranden. Målet er rett og slett for å få det til å se litt renere ut og at helhetsbildet av stranden blir forbedret.

Fjerner grus og fikser grøntområde

Arbeidene man skal gjøre dreier seg om å fjerne etterlatenskapene som har blitt generert av erosjonen på veggene i området som ligger nærmest avenyen. Man skal også gjøre betongarbeider for å hindre at det samler seg søppel og skitt mellom steinene, samt at man ønsker å komme til livs problemet med smågnagere.

Som vi også nevnte skal man altså fortsette å fikse opp i grøntområdet helt til høyre på stranden, og der skal man lage et hvilkeområde med pergolaer som sørger for skygge, benker, belysning og småplanter.

Prosjektet har et budsjett på i overkant av 1 million kroner, og det er et spleiselag mellom flere organisasjoner som står for dette.

Med dette prosjektet fortsetter bystyret prosessen med å utbedre området rundt Las Marañuelas, hvor blant annet flere grøntområder har fått seg en ansiktsløftning og ny beplantning.

Kommentarfelt
215 Shares
Forrige Hvordan blir været på Gran Canaria i mai?
Next Rystende anklager mot barnehage på Tenerife

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

El Hierro

Fransk paraglider alvorlig skadd på El Hierro

I går morges ble en 22 år gammel franskmann evakuert etter å ha krasjet paraaglideren sin ved Mirador de la Peña ved Valverde på kanariøya El Hierro. Måtte deretter fraktes

Gran Canaria

Seismisk sverm med over 50 skjelv i Enmedio-vulkanen

Seismisk sverm registrert mellom Gran Canaria og Tenerife – over 50 skjelv er fanget opp.

Nyheter

Museo de Arte Sacro de Gáldar åpner igjen etter 14 år

Museet for hellig kunst i Gáldar ble gjenåpnet etter å ha vært stengt i 14 år.