Foto: Mogan.es Gatene i Mogán fylt under H2O-festivalen

Gatene i Mogán fylt under H2O-festivalen

Våt moro i Mogán - og mer i vente!

19 Shares

I går, den 10. juni, var gatene i Mogán fylt og det var kanskje ikke så rart: forskjellige vannattraksjoner tiltrakk seg hundrevis av barn og unge, men også voksne innbyggere og turister!

Det er ingen tvil om at det var godt stemning, og den forfriskende feiringen kalles altså får Mogán H2O Water Festival. Dette er den andre utgaven av festivalen og den har inkludert både musikk og en skikkelig skumpparty!

Innenfor feiringen av San Antonio El Chico

Denne herlige festivalen er en del av aktivitetene som ligger under feiringen San Antonio El Chico. Forrige år da H2O-festivalen ble avhold samlet dette hundrevis av familier.

At festivalen har blitt skikkelig populær er det derfor ingen tvil om, og i gatene San José og Juan Martín fant man blant annet hoppeslott, sklier, ramper, vanntunneller og mye annet, og dermed kunne både barn, unge og voksne ha det moro i går.

På toget Sarmiento y Coto var det skumparty og her var det full trykk med musikk av DJ Aridane.

Feiringen fortsetter i dag

I dag fortsetter feiringen av San Antonio El Chico og kl. 19.00 arrangeres det en forballkamp, og her skal det spilles en match mellom single og gifte kvinner! Kampen går på Valle de Mogán Sports Complex. Kl. 21.00 vil musikken flyte ut av Nicolás Quesada Park med konsert av Serafín Musical Association Zuribi Mogán Big Band, og her vil mogáneren Pedro Manuel Afonso være gjesteartist.

Tirsdag kveld kl. 22.30 blir det mer musikk i Nicolás Quesada Park og da skal det være en Swing Star-konsert. Ved midnatt blir det fyrverkeri!

Mogánerne feirer dagen San Antonio de Padua på onsdag 13. og da starter moro kl. 12.00. Da er det nattverd og prosesjon med San Antonio gjennom gatene i Mogán og denne vil ende opp foran kirken. Der avsluttes feiringen med den populære Canto de los pajaritos, som du kan se i videoen under. Etter dette er det velsignelse av brødet og liljene.

San Antonio El Chico avsluttes på onsdagen med en senior-galla, og denne går av stabelen kl. 21.00 i parken Nicolás Quesada. Her skal det deles ut gevinster samt at det blir fremføring av Tahona Social Club.

Kommentarfelt
19 Shares
Forrige Frivillige plukket søppel på Verdens Miljødag
Next Mogán skal spare støm - innstallerer LED-lys

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Stort parkeringsprosjekt i Arguineguín beveger seg fremover!

Bystyret i Mogán har godkjent forslaget om å tildele en kontrakt på 6,9 millioner euro – altså solide 65,3 millioner norske kroner – for å bygge et kombinert parkeringsanlegg/offentlig torg

Spania

Liket av Gabriel (8) funnet – farens kjæreste arrestert

Saken som har opprørt et helt Spania ser nå ut til å gå mot en avslutning. Den 27. februar forsvant 8 år gamle Gabriel Cruz da han skulle gå til

Nyheter

San Bartolomé de Tirajana setter innbyggertallet til 54.616

I San Bartolomé de Tirajana operer man nå med et folketall på 54.616 – en liten nedgang fra tidligere.