Helgeguide for Gran Canaria – 17.-19. august 2018

Helgeguide for Gran Canaria – 17.-19. august 2018

Markeder, aktiviteter, musikk og mye mer!

Man kunne vel knapt tro at tiden kunne virke å gå fortere enn den faktisk gjør, men faktum er at vi faktisk har kommet over halvveis i august, og det betyr at nok en helg er i anmarsj.

Som vanlig presenterer vi vår guide over alt det spennende som skjer på Gran Canaria, og hvis du befinner deg på den populære ferieøya skal du derfor nå få noen tips om forskjellige ting du kan gjøre. Værmeldingen ser veldig bra ut, og da spesielt i sør, mens det blir noe mer ustabilt i nord – men fortsatt blir det godt og varmt også der.

Fiestas de Melenara – Telde – 17.-26. august

Det blir en årlig religiøs feiring i nabolaget Melenara ved nordøstsiden av Telda, og det er skytshelgenene til kystdistriktet som skal feires.

På fredagen starter festlighetene kl. 18.00 med en gateparade og klokken 21.00 er den offisielle åpningsgallaen. Kl. 21.30 velges Kongen og Dronningen av festen og klokken 22.00 blir det konsert med Pepe Penavente.

På lørdag er det en liten pilgrimsvandring, en Romeria, kl. 18.00, og denne går til kirken. Etter dette er det tradisjonell dans kl. 21.00 og en konsert med Los Lola kl. 23.00.

Et lite tips til slutt: det store fyrverkeriet kommer først neste lørdag, den 25. august, på Melenara-stranden.


XI Feria de Artesanía Faro de Maspalomas – Maspalomas – 17.-19. august

Den 11. utgaven av håndverksmessen i Maspalomas begynte forrige fredag og fortsetter ut denne helgen til og med søndag. Ved de idylliske omgivelsene ved fyrlykten i Maspalomas får du sjansen til å kjøpe uttallige kreasjoner fra håndverkere som jobber med keramikk, resirkulerte materialer, smykker, tre, metall, lær, tekstiler og glass – for å nevne noe.

Messen er åpen fra kl. 18.00 til 00.00 hver dag.


15-årsjubileum for Holiday World Maspalomas – Maspalomas – 18. august

Populære Holiday World i Maspalomas feirer 15-årsjubileum på lørdag, og festlighetene starter med workshops og flexballonger kl. 18.00. Klokken 21.00 fortsetter feiringen med UP! Show.


Sommeraktiviteter: Tai Chi Chuan & Chi Kung – Playa del Ingles – 18. august

Atter en gang denne sommeren arrangerer bystyret i San Bartlomé de Tirajana gratis aktiviterer i sommermånedene.

Hver lørdag gjennom sommeren er det gratis Tai Chi-klasser i Chuan Yang-stil og Chi Kun (forskjellige stiler) i Playa del Inglés. Dette gjøres i samarbeid med det Kanariske Tai Chi Chuan og Chi Kung-forbundet. Det er Sifu Jordi Moya Pizarro som arrangerer aktivitetene.

Hvor: Playa del Inglés, Plaza publica CC Anexo II – ved taxiholdeplassen.
Når: Hver lørdag (to igjen, den 18. og 25. august)
Tid: 09.00 – 10.00
Ledere: Jose Ramíres og Carmen Romano


Viva el Rock 2018, Bandkonkurranse – 18. august – Las Palmas

Lørdag kveld er det på tide med finalen i bandkonkurransen i Las Palmas. Dette er et prosjekt som skal fremme Kanarisk amatørrock, hardrock, heavy metal og AOR band (album orientert rock).

Det hele foregår i Santa Catalina Park, og dette er et gratis arrangement med talentfulle grupper samt fremføringer av band som er inviterte. Arrangementet starter kl. 18.00.


Feria Artesanal y Comercial Moya en Fontanales – Villa de Moya – 19. august

Håndverks- og kommersiell messe i Moya i Fontanales! De beste produktene er tilgjengelig i et unike omgivelser. Arrangeres på søndag fra kl. 10 til 15 i gatene i Fontanales.


Mercadillo Agrícola y Artesanal de Puerto Rico – 19. august – Mogán

Bondens marked og håndverksarbeid. Hver 14. dag på søndag, i ideelle omgivelser omringet av palmetrær og lyden av typisk kanarisk musikk, tidlig på morgenen, er det tid for bondens marked og håndverksmarked.

Lokalt dyrket frukt og grønnsaker, ost, godsaker og mye mer venter! Denne helgen starter markedssesongen for alvor, og det blir også smaksprøver av typiske kanariske lekkerbiskener.

Markedet er åpent fra 08.30 til 14.30.

Ha en strålende helg med masse spennende aktiviteter!

Kommentarfelt
Forrige Innbyggere i Mogán samler inn underskrifter mot stengt vei
Next 34 mennesker fanget i fjellheis på tur opp til Teide

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Fornyelse av pass på Gran Canaria

Nordmenn på Gran Canaria har muligheten til å bestille nytt / fornye pass på Gran Canaria i oktober.

Kanariøyene

Kriminaliteten øker på Kanariøyene

Økning i kriminaliteten på Kanariøyene. Oppgangen skyldes en stor økning i seksuelle overgrep.

Spania

Kvinne meide ned 9 tyske syklister på Mallorca

Kvinne i 30-årene kjørte ned 9 tyske syklister som var ute på treningstur på Mallorca i dag tidlig.