Investerer 400.000 i Plaza de Las Marañuelas

Investerer 400.000 i Plaza de Las Marañuelas

Område skal forskjønnes

Mogán kommune skal investere rundt 400.000 kroner for å forskjønne og forbedre Plaza de las Marañuelas.

Plaza de Las Marañuelas får seg en skikkelig ansiktsløftning disse dagene og arbeidet med å forskjønne området er allerede i gang.

Arbeidet har begynt

Nylig begynte arbeidet med oppussing og utsmykning av deler av Plaza de Las Marañuelas, parallellt med avenyen El Muelle rett ved inngangen til havnen i Arguineguín. Borgermesteren i Mogán Onalia Bueno og flere andre byens styre har personlig vært og sjekket fremgangen i arbeidet, som altså vil koste kommunen rundt 400.000 kroner.

Arbeidet begynte med å fjerne blomsterbedene ved husende og påfølgende renovasjon av fasadene. Etter forbedringen av området skal det legges et dekke er likt det som allerede ligger på resten av veien. Trappene opp til gaten Real del Mar skal også oppgraderes ettersom den ikke etterlever kravene om tilgjengelghet – noe som vil være løst når arbeidet er ferdig. Dette ser man for seg skal være sluttført i løpet av noen uker.

Området vil altså bli oppusset og utsmykket samt at man får en løsning på de problemene som naboene har påpekt. Dette har man blant annet etterfulgt ved å fjerne blomsterbedene. Naboene klaget på fuktigheten disse små hageområdene skapte og som ble overført til boligene, noe som også har blitt verifisert underveis i arbeidet, men som man nå altså har tatt seg av.

Borgermesteren fortalte at det er rekke syke palmer som er syke området også vil bli fjernet, og at man da har tatt seg av de fleste problemene.

Fartshumper

Ansvarlig for trafikken i kommunen, Juan Carlos Ortega, har benyttet seg av dette arbeidet til å rapportere om noe annet som nabolaget ønsker ordnet opp i, nemlig plassering av fartshumper på veiene. Etter å ha sett på saken har man kommet fram til at behovet for slike hastighetsregulerende tiltak er noe som haster. Basert på kravene fra naboene vil slike bli plassert ut litt etter litt samtidig som man vurderer behovet i hvert enkelt tilfelle.

I Avenida Mencey har slike fartsdempere allerede blitt plasser ut, samt også i området i Loma II i gaten Nayra ved fotgjengerovergangen. Slike skal også komme på plass i området i nærheten av Røde Kors i Mogán og i gaten Jacomar og Acorán, samt andre steder hvor det er nødvendig å begrense hastighetene i trafikken slik at fotgjengerne kan ferdes trygt.

Kommentarfelt
Forrige Norsk kvinne (52) berget med helikopter på Gran Canaria
Next 6 strender på Kanariøyene blant de beste i Spania

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Ultraløpet Transgrancanaria med nesten 4.000 deltakere

Den 21.-25. februar arrangeres altså ultraløpet Transgrancanaria, og i år har det blitt registrert rekord i antall påmeldte deltakere! Dette lover naturligvis veldig godt og kan Det lover godt for

Nyheter

To mannlige turister druknet på Tenerife i går

En tysk og en engelsk turist mistet livet på Tenerife i går.

Gran Canaria

10 herlige hoteller på Gran Canaria

Lyst til å unne deg litt luksus når du reiser til Gran Canaria? Her finner du 10 av de beste hotellene!