Foto: Mogan.es Mogán kommune med spørreskjema til turister angående økoturisme

Mogán kommune med spørreskjema til turister angående økoturisme

Stikk innom og svar hvis dere har en mening!

4 Shares

Mogán kommune har åpnet et spørreskjema for sine innbyggere, bedrifter og turister, og de ønsker svar på spørsmål som innebærer økoturisme!

Hvis du har en mening om dette anbefaler vi på det sterkeste at du stikker innom og svarer på skjemaet – din stemme kan ha noe å si i denne viktige saken. Spørreskjemaet er på engelsk og er enkelt å svare på. Har du vært i Mogán tidligere er det naturligvis også helt greit å delta!

Ønsker svar om økoturisme

Mogán kommune ønsker altså å få meningen til blant annet turister angående økoturisme i kommunen, og man har dermed lagt ut et eget spørreskjema til hver av målgruppene – også til turistene. Spørreskjemaet er åpent til 7. mai og deretter vil man utarbeide en rapport basert på svarene.

Du finner spørreskjemaet her.

ECO-TUR prosjekter er et europeisk program som har som mål å forbedre tilbudet innenfor økoturisme i EU, og her er det 7 kommuner på Kanariøyene som deltar. Mogán kommune er den eneste på Gran Canaria som har mottatt subsidier til prosjektet og totalt er det snakk om 240.000 euro – altså litt over 2,3 millioner kroner. 85% er gitt av EU, mens 15% er finansiert av kommunale midler.

De forskjellige målgruppene har fått forskjellige spørreskjemaer, og turistenes skjema er derfor annerledes enn de andre – og derfor er det ekstra flott hvis dere tar dere tid til å svare på dette. Skjemaet tar bare noen minutter og fylle ut, og da får du din mening registrert.

Borgermesteren i Mogán, Onalia Bueno understreker at de nye trendene innenfor turisme viser at økoturisme og aktiv turisme er segmenter som har vokst mest de siste årene. Med dette prosjektet ønsker derfor kommunen å kunne tilby nye opplevelser til både turister og innbyggere, samt at man da også diversifiserer tilbudet.

ECO-TUR prosjekter i Mogán vil prioritere å bygge opp økoturisme og aktiv turisme gjennom å fremme ruter til naturlige og landlige miljøer, samt fremme fritid, kultur og sportsaktiviteter som genererer økonomiske aktiviteter og vekst utenfor turismekjernen, og som igjen kan løfte den lokale økonomien.

Mogán kommune ønsker derfor tilbakemelding fra så mange turister og innbyggere som mulig slik at de får inn så mange meninger som mulig – og da innen 7. mai 2018!

Kommentarfelt
4 Shares
Forrige Renholder stjal 9000 kroner fra hotellrom på Gran Canaria
Next Helgeguide - Gran Canaria - 27.-29. april

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

San Juan feires!

San Juan-feiring (St. Hans) på lørdagen både i Playa del Inglés og Playa de Mogán! Store bål, konserer og fyrverkeri venter!

Nyheter

Drapsoffer i La Laguna var pub-eier

Mannen som ble skutt og drept i La Laguna i går kveld skal være eieren av en populær pub i byen.

Nyheter

Politiet måtte flytte biler i Telde

Det lokale politiet i Telde måtte flyte en rekke biler som var parket ved Ojos de Garza, slik at de ikke skulle bli skylt på havet. Etter stormvarselet som ble